Πρόσκληση στο άνοιγμα των γραφείων της Ενωτικής Πρωτοβουλίας

Η Ενωτική Πρωτοβουλία σας καλεί να βρεθούμε στο άνοιγμα των γραφείων της την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 6.00 μμ, στην κεντρική πλατεία, πάνω από το (πρώην) “Στολίδι”. Σας περιμένουμε, για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο, για την πορεία της περιοχής μας και τις λύσεις που μπορούμε να δώσουμε όλοι μαζί.

Συνεχίζουμε, ενωτικά και ανεξάρτητα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το ανεξάρτητα αφήστε το καλύτερα!!!Πειτε Συριζαίοι να τελειώνουμε.
    Από τη μια Καρακακώστας Δουρος πουλάνε μούρη στα Κεντρικά του Συριζα στην Αθηνα για την υποψηφιότητα Λουκόπουλου και απο την άλλη ο Γεροντάκος Τακης χαροπαλευει να λεει οτι ειναι ανεξάρτητος.

  2. Tα σχόλια από 14.19 έως 14.39 προφανώς είναι του ίδιου ανθρώπου! Η κοινωνία είναι πολύ ενθαρρυντική προς τον Τάκη,εξάλλου η κοινωνία τον προέτρεψε να κατεβεί (αντίθετα με τους υπόλοιπους υποψήφιους δημάρχους που μόνοι τους το αποφάσισαν)! Χρειαζόμαστε νέους στο πνεύμα ανθρώπους ,όχι απαραίτητα και στο σώμα,και ο Τάκης είναι ένας από αυτούς. Ο Παπαθανάσης εξάλλου νέος δεν είναι? Ηταν καλή η δημαρχεία του? Αν θέλετε να δείτε γερασμένα νιάτα πηγαίνετε στα πανεπιστήμια να δείτε 18 και 19 χρονών παιδιά να τρέχουν για το πασοκ και τη ΝΔ με νοοτροπία 80αρη (ειδικά τα προηγούμενα χρόνια που τα κόμματα αυτά λειτουργούσαν πριμοδοτώντας…). Η ηλικία υπάρχει στα χαρτιά για να γίνονται κάποιες ταξινομήσεις και είναι καθαρά τυπική! Ο Τάκης είναι ο πιο ΝΕΟΣ από τους υποψηφίους …..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ!!!!

  3. ..και αυτο τον κανει αυτοματως ικανο φιλε 20.45?…και εγω νεος ειμαι,αφθαρτος να βγω και εγω δημαρχος?!?!ποιος προετρεψε τον Τακη ακριβως για πες μας..γιατι σπανιως βλεπει κανεις την φατσα του εκτος απο τους παλιους μαθητες του..ποτε βγηκε εξω να δει τι γινεται..?στον πυργο στην ψανη αραχτος και βολτα στην βαρια με τα ποδια-καλα να ειναι ο ανθρωπος δεν το λεω για κακο-και εγινε αμεσως ικανος για δημαρχος…καταλαβαινω την αγανακτηση και την αναγκη για αλλαγη στο ριμαδοτοπο τουτο αλλα ολα ισωμα…ως δημοτικος συμβουλος σπανιως μιλαγε και την μια φορα που το εκανε αδειασε ολοκληρη Κινηση Πολιτων με τις ”ανεξαρτισιές’ του…ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε..

  4. Σωστός ο 20.45 Ο Τάκης έχει το τσαγανό,την καλή διάθεση και την ανιδιοτέλεια που είναι απαραίτητη για να πάει τη Ναυπακτία μπροστά.

  5. Τον Τακη τον γουσταρω γιατι εβγαλε σπουδασμενα παιδια, εχει ηθος,αξιοπρεπεια, επειδη εχει απλη ζωη, επειδη κανει βολτουλα στην βαρια με τα ποδια και δεν χανει την ωρα του σε γυμναστηρια, οπως αλλοι αργοσχολοι παιζοντας μαντολινο ολη μερα. Μακαρι να ειχαμε πολλους τακηδες στην πολη μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...