Πρόσληψη είκοσι πέντε (25) ατόμων εργατοτεχνικού προσωπικού στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου είκοσι πέντε (25) ατόμων εργατοτεχνικού προσωπικού (παγιδοθέτες), για την κάλυψη εποχικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για το έτος 2013 στις περιοχές που έχουν οριστεί για ψεκασμό στην Π.Ε. Α

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Η διάρκεια απασχόλησης του ανωτέρω προσωπικού δεν θα υπερβεί τα σαράντα δύο (42) ημερομίσθια, κατά το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία πρόσληψής τους και μέχρι 30-11-2013.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με συνημμένα τα παρακάτω δικαιολογητικά, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην διεύθυνση: Κτίριο Διοικητηρίου, Μεσολόγγι, απευθυνόμενοι στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (τηλ. επικοινωνίας: 2631361108).

Με την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας.
  2. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, πρόσφατης έκδοσης, από τον οικείο Δήμο ή Κοινότητα.
  3. Πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, στο οποίο να βεβαιώνεται η οικογενειακή τους κατάσταση ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αρχής, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.), για πολύτεκνους και τέκνα πολύτεκνων οικογενειών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την 5η Ιουλίου 2013.

 

Ο Διευθύντης

Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής

Κρινής Ιωάννης

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...