Πρόστιμα «βλέπει» ο Πέτσας για όσους συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς

Πρόστιμα «βλέπει» ο Πέτσας για όσους συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς
Πρόστιμα «βλέπει» ο Πέτσας για όσους συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς


01/05/2020 – 19:50

Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά στο Σύνταγμα μπορεί να εντυπωσίασε για την αυστηρή τήρηση των κανόνων φυσικής απόστασης, πλην όμως φαίνεται ότι δυσαρέστησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

Αντιμέτωποι με πρόστιμα θα είναι εκείνοι που θα συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις, δήλωσε μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, προσθέτοντας ότι «εμείς καλέσαμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τα σωματεία να καταλάβουν ότι το συμφέρον της εργασίας είναι η έξοδος από την κρίση, η επιστροφή στην κανονικότητα, ο περιορισμός της ύφεσης. Στο πλαίσιο αυτό είναι σαφές ότι οι συναθροίσεις μπορούν να μας πάνε πίσω.»

Όταν ρωτήθηκε για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ ο κ. Πέτσας τόνισε ότι είναι επόμενο να επιβάλλει πρόστιμα, σημειώνοντας ότι «δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις, όποιος συμμετέχει παραβιάζει τον νόμο». Σχετικά με το ενδεχόμενο διαδηλωτές να χρησιμοποιήσουν την κωδικό 6 (για σωματική άσκηση) με SMS στο 13033 ώστε να αποφύγουν τα πρόστιμα, ο Στέλιος Πέτας απάντησε: «Αυτό είναι επιχειρησιακό θέμα της αστυνομίας. Η δική μας δουλειά είναι να επισημάνουμε ότι δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις. Το πολιτικό μήνυμα της ημέρας είναι ότι θέλουμε να προστατεύσουμε τον κόσμο της εργασίας. Αυτό θα γίνει διατηρώντας την ύφεση στα “ρηχά”.

Να θυμίσουμε μόνο ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πριν από μέρες προέτρεψε τους πιστούς να στείλουν SMS για σωματική άσκηση και αντί αυτής να περάσουν από την εκκλησία.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...