Πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γυναίκα νεφροπαθής γέννησε 2 παιδιά

Πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γυναίκα νεφροπαθής γέννησε 2 παιδιά
Όταν γνώρισε τον σύντροφο της ζωής της, του έκανε γνωστό ότι είναι νεφροπαθής και ότι δεν θα μπορέσει να κάνει παιδί.

Όμως η πίστη της αλλά και η βοήθεια της ιατρικής έφτασε να κάνει παιδί. Η νεφρολόγος Ντέπη Χατζηγεωργίου, ήταν η γυναίκα που στάθηκε δίπλα στην Μπέτυ. «Ήταν συνεπής, και πάνω από όλα το ήθελε να κάνει παιδί. Είναι το μοναδικό περισταικό σε όλο τον κόσμο να κάνει δυο παιδιά. Δεν υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο».

Η γιατρός ανέφερε πως «είχαμε καθημερινή παρακολούθηση, καθώς θα μπορούσε να έχει υποτασικά επεισόδια, κράμπες, που θα μπορούσαν να κοστίσουν την ζωή του παιδιού. Υπάρχει κίνδυνος το ίδιο το παιδί να μην αναπτυχθεί κανονικά, να πεθάνει πρόωρα. Όλα αυτά τα γνωρίζαμε, και χέρι με χέρι τα παλέψαμε» ανέφερε η γιατρός.

Η ίδια η Μπέτυ, μιλώντας στη ΝΕΤ,  ανέφερε στήριγμα σε όλη την προσπάθεια στάθηκε και ο σύζυγός της Παναγιώτης. «Θα έκανα και πάλι το ίδιο, αν χρειαζόταν να αρχίσω από την αρχή.  Αλλά τώρα θέλω να χαρώ τα δυο μου παιδιά». Η γιατρός,  σμείωσε πως υπάρχει υπογεννητικότητα στους νεφροπαθείς. Το ότι κατάφερε να συλλάβει, είναι ένα δώρο της ζωής, ένα θαύμα. Μην δίνουμ φρούδες ελπίδες σε όσους αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Η γιατρός που στάθηκε από την πρώτη στιγμή στην Μπέτυ θα είναι και η νονά του δεύτερου παιδιού.

ΥΓΕΙΑ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...