Πρώτος βαθμός για τον ΑΣΟΝ

ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ – ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ 5- 5
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα σκακιού του ΑΣΟΝ  Έπαχτος  και την δεύτερη αγωνιστική  του ΠΟΑ’ Εθνικής της ΕΣΣΠ και έφτασε μια ανάσα από τη νίκη.  Η ομάδα της Ναυπάκτου στηρίχτηκε στην 4άδα των ανδρών καθώς πέτυχε 3 νίκες στις μεγάλες σκακιέρες ενώ τις νίκες τους διπλασίασαν και τα κορίτσια των μικρών κατηγοριών. Σημείωσε 5 νίκες (Ραμίρεζ Α., Π. Κατσιγιάννης, Χριστιάς,  Α. Πράπα, Ε. Μπανιά) και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από τον Πατραϊκό. Η εμφάνιση της πάντως  άφησε πολλές ελπίδες για να πετύχει το στόχο της,  που είναι η παραμονή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να διεκδικήσει και κάτι καλύτερο. Αυτή την Κυριακή στις 11.00 το πρωί η ομάδα του ΑΣΟΝ θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα τον ΣΟ Ρίου  έχοντας ως στόχο την πρώτη νίκη  στο πρωτάθλημα.
Ο ΑΣΟΝ – ΕΠΑΧΤΟΣ καλεί όλα τα μέλη στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση με θέμα τον απολογισμό της απερχόμενης χρονιάς  και τον προγραμματισμό εκδηλώσεων για το 2014. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα 7 Φεβρουαρίου στις 17.00 το απόγευμα στο «ΔΕΛΦΙΝΙ», ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί αύριο  8 Φεβρουαρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.
Η Διοίκηση του ΑΣΟΝ – ΕΠΑΧΤΟΣ καλεί επίσης όλους τους αθλητές των τμημάτων του  στην κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας της η οποία θα επακολουθήσει της Γενικής συνέλευσης του Σαββάτου .

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΕ Πατρών
ΕΣ Αιγιαλείας
5 – 5
Άγιος Βασίλειος
ΣΟ Ρίου
3 – 7
ΑΣΟΝ Έπαχτος
Πατραϊκός ΣΣ
5 – 5
 
 
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Β
1
Πατραϊκός ΣΣ
3
2
ΕΣ Αιγιαλείας
3
ΝΕ Πατρών
3
4
ΣΟ Ρίου
2
4
ΑΣΟΝ Έπαχτος
1
6
Άγιος Βασίλειος
0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 9/2/2014  11.00
Πατραϊκός ΣΣ
ΝΕ Πατρών
ΣΟ Ρίου
ΑΣΟΝ Έπαχτος
ΕΣ Αιγιαλείας
Άγιος Βασίλειος


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...