Πρώτο Crash test για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Βίντεο από τους δρόμους της πόλης.

Το πρώτο τέστ δεν ήταν θετικό για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της ανάπλασης καθώς έβγαλε πολλά προβλήματα με ουρές να φτάνουν στην οδό Τζαβέλα μέχρι και το Κεφαλόβρυσο όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Βέβαια αν τα προβλήματα έγινα ορατά σήμερα Κυριακή με την αγορά να είναι κλειστή αύριο Δευτέρα τι θα δούμε;  

Τα φανάρια απ’ ότι φαίνεται δεν είναι η λύση αν και δεν θέλουμε να κάνουμε τους ειδικούς, χρειάζεται παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα (τροχαία)  που θα δίνει προτεραιότητα στα διερχόμενα μεγάλα οχήματα   αφήνοντας τα Ι.Χ. να διέρχονται χωρίς να σταματούν στην δύσκολη στροφή του λιμανιού(εάν είναι δυνατόν να υπάρχει συνεχή κυκλοφορία με αυτό τον τρόπο) και τη λειτουργία των φαναριών κατά τις νυχτερινές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμος Ναυπακτίας έχει κάνει ήδη τους ελέγχους που απαιτούνται σήμερα πρώτη ημέρα των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και μαζί με την αστυνομία αναμένεται να πάρουν τις αποφάσεις αυτές που θα βελτιώσουν έως ένα βαθμό την κυκλοφοριακή κατάσταση.

Αυτό όμως που πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας είναι ότι τα έργα απαιτούν υπομονή αφού η ενόχληση θα είναι προσωρινή και το αποτέλεσμα μόνιμο ….Οπλιστείτε λοιπόν με τη δέουσα υπομονή !

Δείτε το βίντεο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...