Πτώση θερμοκρασίας και βροχές το σκηνικό του καιρού το Σάββατο

Πτώση θερμοκρασίας και βροχές το σκηνικό του καιρού το Σάββατο
Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά για τα καλά, καθώς, και το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση με αραιές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές και τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Γενικά χαρακτηριστικά – προειδοποιήσεις

Βελτιωμένος καιρός. Βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές η καταιγίδες τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα βόρεια τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές η καταιγίδες τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές προγνώσεις

Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...