Πυρά Αντώναρου κατά δημοσιογράφων μέσω… Βρετανίας

Πυρά Αντώναρου κατά δημοσιογράφων μέσω… Βρετανίας
Πυρά Αντώναρου κατά δημοσιογράφων μέσω… Βρετανίας


07/04/2020 – 16:25

Σαφείς αιχμές κατά μέρους των δημοσιογράφων άφησε ο Ευάγγελος Αντώναρος, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα της Βρετανίας, όπου όπως λέει το επιτελείο του Τζόνσον, απέκρυψε αρχικά τη σοβαρότητα της κατάστασής του και στη συνέχεια αναγκάστηκε να την παραδεχθεί, με τον βρετανό πρωθυπουργό να νοσηλεύεται στην εντατική. Το αφήγημα ακουλουθήθηκε από αρκετούς δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να εκτεθούν.

Και καταλήγει ο Ευάγγελος Αντώναρος: “Οι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν. Δεν συγκαλύπτουν. Το λέω αυτό με δυο συγκεκριμένες αφορμές που αν χρειασθεί κι αν προκληθώ θα αποκαλύψω”.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Θα συνιστουσα σε αρκετούς δημοσιογράφους ( αλλά και πολιτικά πρόσωπα που νομίζουν πως η ωραιοποίηση μιας κατάστασης — τους — εξυπηρετεί) να διαβάσουν αυτό το εξαιρετικό άρθρο απο τον Guardian. Αποκαλυπτει πως ο Βρετανός πρωθυπουργός και το επιτελείο ψεύδονταν μιλώντας για “ηπια συμπτώματα” ενώ μάλιστα απο την Πέμπτη ετοιμαζόταν το νοσοκομείο να δεχθεί τον Τζόνσον του οποίου η εισαγωγή έγινε Κυριακή βραδυ. Και σήμερα κατέληξε στην εντατική, έχοντας αναγκασθει προηγουμένως να εκχωρήσει τη λειτουργία της κυβέρνησης στον Υπουργό Εξωτερικών Ράαμπ. Οι δημοσιογραφοι αποκαλυπτουν. Δεν συγκαλύπτουν. Το λέω αυτό με δυο συγκεκριμένες αφορμές που αν χρειασθεί κι αν προκληθω θα αποκαλύψω. Περαστικά στον Μπόρις Τζόνσον”.

 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...