“Πυρά” από την αντιπολίτευση για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού

“Πυρά” από την αντιπολίτευση για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού

Για ρεσιτάλ θράσους και ψεμάτων για να καλύψει την ανικανότητα και την αποτυχία του κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Μας ανακοίνωσε ως θετικά βήματα και επιτυχίες, τους ατελείωτους φόρους που πληρώνουν οι Έλληνες, τις διαρκείς μειώσεις μισθών και συντάξεων, το Μνημόνιο στο οποίο έχει δεσμεύσει τη χώρα ως το 2022, τη συνεχή λιτότητα για δεκαετίες που έχει υπογράψει» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.Με αφορμή την αναφορά του Πρωθυπουργού πως «βλέπει γύρω του χαμογελαστά πρόσωπα» σχολιάζει ότι «είναι προφανώς από τη χαρά που υποδεχόμαστε όλοι οι πολίτες τα εκκαθαριστικά της εφορίας αυτές τις μέρες. Ίσως κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι η ζωή στο γυάλινο Πύργο του Μαξίμου έχει ημερομηνία λήξης, όσες ώρες συνεντεύξεων και αν κάνει».«Και τότε οι δικαιολογίες που άρχισε να ψελλίζει για αυταπάτες, λάθος εκτιμήσεις και επιλογές προσώπων, δεν πρόκειται να τον γλυτώσουν από την σκληρή λαϊκή ετυμηγορία. Τουλάχιστον, θα έχει εξασφαλίσει μια καριέρα ηθοποιού για το μέλλον …» καταλήγει η ανακοίνωση.

Το κλίμα αισιοδοξίας που προσπαθεί να καλλιεργήσει ο πρωθυπουργός, με αφορμή την έξοδο στις αγορές, συντρίβεται από τη σκληρή πραγματικότητα που ζει ο λαός, τα μέτρα που έχει προνομοθετήσει η κυβέρνηση και τις νέες δεσμεύσεις ενόψει τρίτης αξιολόγησης.Αυτά επεσήμανε το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στον Alpha.«Στον ελληνικό λαό κοστίζει πολύ ακριβά η «εμπιστοσύνη» των αγορών και των επενδυτών, δηλαδή του κεφαλαίου, οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να χαιρετίζουν την πολιτική της κυβέρνησης, αφού αυτή υλοποίησε και με το παραπάνω όλες τις αντιλαϊκές απαιτήσεις τους», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση του ΚΚΕ.«Στο μόνο που είχε δίκιο ο κ. Τσίπρας είναι ότι η ΝΔ δεν έχει εναλλακτική πρόταση απέναντι στη δική του, αφού η σημερινή κυβέρνηση υλοποιεί κατά γράμμα την ίδια αντιλαϊκή στρατηγική των προηγούμενων», καταλήγει.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/294432-Pyra-apo-ten-antipoliteyse-gia-te-synenteyxe-toy-Prothypoyrgoy ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...