Πυρκαγιά-Ιτέα: Φωτιά στην Ιτέα: Βελτιωμένη εικόνα στο πύρινο μέτωπο, συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες. Βίντεο

Νεότερα

Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στην Ιτέα, η οποία έσπειρε τον τρόμο στην Φωκίδα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN και το MEGA,  η φωτιά πλέον έχει σπάσει σε μικρότερα μέτωπα και η κατάσταση στην Ιτέα είναι λίγο καλύτερη μετά την ολονύχτια μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες.

Νεότερα

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για στάβλους να έχουν καεί. Η φωτιά είναι στην πλευρά των μεταλλίων. Επίσης η εθνική οδός έκλεισε ξανά στο Γαλαξείδι και η κυκλοφορία διεξάγεται από Ερατεινή με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των φορτηγών να γίνεται με δυσκολία. Επίσης έχει δοθεί εντολή εκκένωσης του οικισμού Αγίων Αναργύρων στην Ιτέα.

Νεότερα

Συνεχίζεται η μάχη των επίγειων δυνάμεων της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για την μεγάλη πυρκαγιά στην Φωκίδα. Το μέτωπο συνεχίζει να είναι μεγάλο με το μόνο θετικό να είναι ότι οι άνεμοι έχουν μειωθεί.

Νεότερα

Οι δυνατοί άνεμοι έχουν σταματήσει ωστόσο το μέτωπο της πυρκαγιά μαίνεται με την ίδια ένταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr έχουμε διακοπή ρεύματος σε ολόκληρη την Ιτέα.

Πρώτη ενημέρωση

Καλούμε τους κατοίκους της βόρειας πλευράς της Ιτεας να εκκενώσουν την περιοχή άμεσα και να κατευθυνθούν προς Κιρρα, σύμφωνα με εισήγηση της Πυροσβεστικης υπηρεσίας. Πρίν λίγη ώρα χρειάστηκε να κλείσει η εθνική οδός Ναυπάκτου -Ιτέας στο ύψος του Γαλαξειδίου για λίγη ώρα και πριν λιγα λεπτά άνοιξε ξανά.

Η κατάσταση παραμένει δύσκολη παρα τις ισχυρές δυνάμεις της Π.Υ. που βρίσκονται στο σημείο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Μέχρι αυτή την ώρα επιχειρούν εναέρια μέσα .

Δείτε εικόνες



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...