Πυροδότησε την βόμβα ο Μαυρομμάτης για τις δημοτικές εκλογές-Ο Δημήτρης Μαλαβέτας υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου

Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη σχετικά με την κούρσα για τη δημαρχεία ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγο.

Στην ουσία πρόκειται για μία κίνηση που όλοι την συζήταγαν, όλοι την περίμεναν αλλά κανείς δεν ήξερε αν τελικά θα γίνει. Να που όμως έγινε και ένας πολύ δυνατός διεκδικητής, ένα αδιαφιλονίκητο φαβορί, κατεβαίνει να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών μας. Σε μία χαλαρή συνάντηση με φίλους ανακοίνωσε την απόφασή του να διεκδικήσει τη δημαρχεία Μεσολογγίου ο γνωστός σε όλους και ιδιαίτερα αγαπητός δημοσιογράφος Δημήτρης Μαλαβέτας.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό φαίνεται να έπαιξε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια του για να ειναι αυτός ο επόμενος Δήμαρχος! Και κάποιοι που ίσως παραξενευτούν με την υποψηφιότητα Μαλαβέτα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το καφενείο του στο κέντρο αποτελεί μια άτυπη Βουλή, την … εκκλησία του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου καθώς εκεί χτυπά κάθε μέρα ο παλμός της πόλης.

Εκείνο όμως που είναι ιδιαίτερα σημαντικό όσον αφορά την υποψηφιότητα Μαλαβετα είναι ότι ενώνει το σύνολο των συμπατριωτών μας καθώς πέρα από την αδιαμφισβήτητη του επαγγελματική ικανότητα και την πέρα από κάθε αμφιβολία άδολη και αγνή αγάπη του για την πόλη μας μπορεί εύκολα να αντλήσει στήριξη από όλο το πολιτικό φάσμα.

Αυτό επιβεβαιώνουν μάλιστα και τα πρώτα ονόματα που έχει «κλείσει» ο συνδυασμός Μαλαβέτα, κάποια από τα οποία επιβεβαιώσαμε και τηλεφωνικά.

Συγκεκριμένα έχει κλείσει και έχουμε επιβεβαιώσει τηλεφωνικά την υποψηφιότητα της γνωστής δασκάλας χορού Νίκης Παξινού, του Νομικού Συμβούλου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Κώστα Ζησιμοπουλου, του ορθοπεδικού Γιάννη Λαχανά, του προϊστάμενου της Στατιστικής Υπηρεσίας Βασίλη Καρδακά, του Διευθυντή της Εφορίας Βασίλη Αυδη ενώ μεταγραφή-έκπληξη είναι αυτή της νυν Αντιδημάρχου Οινιάδων Μέμμης Γούργαρη που αποχωρεί από τον συνδυασμό του Δημάρχου με … σημαντική «προίκα» σε σταυρούς.

Επίσης επιβεβαιωμένες είναι οι υποψηφιότητες του Πέτρου Παραγυιού ιδιοκτήτη της εταιρείας «Αυγοταραχο Στέφος», του Προέδρου το κυνηγετικού συλλόγου Μεσολογγιου Γιώργου Τσαλαφούτα, της Δήμητρας Τρικαλινου από το Αιτωλικό, του Λεωνίδα Καλογεράκη, του επιχειρηματία Θανάση Νίνη του επίσης επιχειρηματία Γεράσιμου Τσιμπερλένιου και του συναδέλφου του Φώτη Παπαθανασίου. Άρωμα γυναίκας θα προσθέσουν επίσης η γνωστή Μεσολογγίτισα δημοσιογράφος στην ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η κουμπάρα του πρώην Υπουργού Χρήστου Βερελη, Πόπη Γιαλιά, η γνωστή συμβολαιογράφος Ασπασία Καρατζογιάννη και η έκπληξη που ακούει στο όνομα Όλγα Μελαχρή που δίνει συνέχεια στην -άσχημη η αλήθεια είναι- παράδοση της πολιτικής αντιπαλότητας ανάμεσα σε αδέλφια που ξεκίνησαν οι αδελφοί Λύρου και στιγματίζει την πόλη μας. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες έγινε κρούση και στον γνωστό δικηγόρο και Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Διέξοδος Νίκο Κορδόση, ο οποίος και αρνήθηκε ευγενικά, όπως έκανε και σε όλους τους άλλους.

Για τη θέση του Γενικού Γραμματέα το απόλυτο φαβορί φαίνεται να είναι ο επιστήθιος φίλος του υποψήφιου Δημάρχου, γνωστός δημοσιογράφος στον Alpha, Θεοφύλακτος Σπατούλας που έλκει την καταγωγή του από την Σταμνά.

Εκείνο που μένει τώρα να δούμε είναι αν με δεδομένη τη δυναμική Μαλαβέτα οι υπόλοιποι επίδοξοι δήμαρχοι θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την εύρεση υποψηφίων ή θα συνταχθούν με τον γνωστό δημοσιογράφο. Ένας πάντως και αυτό είναι απόλυτα εξακριβωμένο βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις.

ΥΓ: Μια ακόμα υποψηφιότητα που έκλεισε είναι αυτή του ιδιαίτερα αγαπητού Πάνου Κουντούρη



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...