17 αγελάδες σώθηκαν χάρηκαν χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες εθελοντών και του πρόσφατα ιδρυθέντος Πυροσβεστικού Κλιμακίου Γρανίτσας. Τα ζώα εγκλωβίστηκαν λόγω του χιονιού στην  ορεινή περιοχή Φτέρη των  Αγράφων με αποτέλεσμα να διατρέχουν άμεσο  κίνδυνο από την έλλειψη τροφής και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην  περιοχή.

Πυροσβέστες και εθελοντές απελευθέρωσαν τις αγελάδες που μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος για το χειμώνα. Ο δήμαρχος Αγράφων  Αλέξης Καρδαμπίκης ευχαρίστησε μάλιστα δημόσια όλους όσοι βοήθησαν στον απεγκλωβισμό και την ασφαλή μεταφορά των ζώων.

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την ευαισθησία κ αλληλεγγύη που επέδειξαν διότι τα εγκλωβισμένα ζώα δεν θα μπορούσαν να βρουν διέξοδο διαφυγής προς ασφαλές σημείο χωρίς την ανθρώπινη παρουσία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του πυροσβεστικού κλιμακίου που πάντα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και στους εθελοντές που συμμετείχαν στην επιχείρηση. Καθημερινά αποδεικνύεται η χρησιμότητα ίδρυσης του Πυροσβεστικού κλιμακίου στο Δήμο Αγράφων».

 Δείτε φωτογραφίες:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...