Πωλητήριο στη βίλα της βάζει η Κορομηλά

Πωλητήριο στη βίλα της βάζει η Κορομηλά
Πωλητήριο στο σπίτι της στη Μύκονο έβαλε η Ρούλα Κορομηλά. Η λαμπερή παρουσιάστρια και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, απευθύνθηκε σε μεγάλη Μυκονιάτικη εταιρία real estate προκειμένου να βρεθεί άμεσα αγοραστής για την πολυτελή μονοκατοικία που διατηρεί στη θέση Αλεομάνδρα του κοσμοπολίτικου νησιού.

Σύμφωνα με την αγγελία πώλησης – όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Θάνου Μακρογαμβράκη – η διώροφη μονοκατοικία στα πολλά “συν” της, διαθέτει ιδιωτική πισίνα και παραλία.

Η μεζονέτα με τα θαλασσιά πορτοπαράθυρα, είναι χτισμένη σε ύψωμα, έχει αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική και πανοραμική θέα από κάθε πλευρά του σπιτιού.

Συνολικά διαθέτει έξι δωμάτια, με τα δύο να βρίσκονται εκτός κεντρικού κτιρίου και λειτουργούν ως ξενώνες με δικά τους μπάνια, ενώ το καθένα από αυτά έχει διακοσμηθεί από τη Ρούλα Κορομηλά.

Τα έπιπλα είναι κυρίως λευκά, ενώ το χρώμα που επικρατεί στους εσωτερικούς χώρους είναι το γαλάζιο σε κουρτίνες και πίνακες ζωγραφικής. Σύμφωνα με την αγγελία, το εμβαδόν του σπιτιού φτάνει τα 500 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο ενός στρέμματος.

Η Ρούλα Κορομηλά αγόρασε τη μεζονέτα το 2000 και σε αυτή έχουν φιλοξενηθεί αρκετοί celebrities κυρίως τα καλοκαίρια. Για πρώτη φορά “άνοιξε” το σπίτι της και στους θαυμαστές της, δίνοντας μια και μοναδική συνέντευξη μαζί με σούπερ φωτογράφιση στο εσωτερικό του.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...