Πως θα σωθούμε από τα χρέη και τα δανεικά;

Σημαντικές απαντήσεις και κοινωνικά μηνύματα, στην Εσπερίδα των Συνταξιούχων και των φορολογούμενων

Πώς θα σωθούμε από τα χρέη; Τι χρέος κληρονομεί ο εγγυητής, αν ο πρωτοφειλέτης μπει στον Νόμο Κατσέλη; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ρυθμίσουμε τις οφειλές προς τις εφορίες και τα Ασφαλιστικά Ταμεία; Απαντήσεις για όλα αυτά και πολλά άλλα φορολογικά θέματα που καίνε τους έλληνες πολίτες, δόθηκαν στην Εσπερίδα φορολογικής ενημέρωσης, που διοργάνωσαν η Ένωση Φορολογουμένων Ελλάδος και η Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος.

Στην Εκδήλωση, μίλησαν έμπειροι φοροτεχνικοί και νομικοί, που έλυσαν τις απορίες των εκατοντάδων παρευρισκομένων, που εχθές το απόγευμα, γέμισαν από «τοίχο σε  τοίχο», την αίθουσα «Πλάτων» του Ξενοδοχείου «Τιτάνια».

2345235

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, έκανε μία τοποθέτηση έκπληξη, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι αναγκαίο, να σταματήσει η υπερφορολόγηση και να στηριχθούν οι αδύναμε οικονομικά ομάδες, όπως είναι οι συνταξιούχοι.

Ανάμεσα σε άλλους, απαντήσει έδωσαν οι εισηγητές ευστάθιος Μπακάλης Δικηγόρος – Φορολογικός Σύμβουλος της Ολομέλειος προέδρων Δικηγορικού Συλλόγου, ο Χρήστος Κλείωσης Δικηγόρος.- Πρόεδρος ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, Ο Ευστάθιος Χριστουλέλης – Δικηγόρος Φοροτεχνικός, Ο Ιωάννης Πορτοκάλης – Δικηγόρος, η Κατερίνα Φραγκάκη – Δικηγόρος, ο Θρασύβουλος Μίαρης – Φοροτεχνικός.

 

Αναλύθηκαν θέματα όπως οι έμμεσες τεχνικές ελέγχου , ο έλεγχος τραπεζικών καταθέσεων, έλεγχος τραπεζικών εμβασμάτων, οι Διοικητικές Κυρώσεις και το Ποινολόγιο, η Παραγραφή Δικαιώματος του Ελληνικού Δημοσίου να καταλογίσει φόρο βάσει πρόσφατων δικαστικών αποφάσεων, η Διαδικασία διοικητικής επίλυσης φορολογικών διάφορων: Άσκηση δικομανούς προσφυγής και αίτησης αναστολής ενώπιον της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών της Γ.Γ.Δ.Ε. Διαδικασία δικαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών: Άσκηση προσφυγής και αίτησης αναστολής ενώπιον των Διοικητικών Δικαστηρίων, η Διαδικασία αναγκαστικής κατάσχεσης και η Ποινική διαδικασία στα φορολογικά αδικήματα του Ν. 2523/1997.

 Οι εισηγητές,  μετά τις τοποθετήσεις τους, απάντησαν στις ερωτήσεις του κόσμου και έδωσαν λύσε στα καυτά θέματα που αφορούν όχι μόνο τα φορολογικά ζητήματα, αλλά και τον νέο Ασφαλιστικό νόμο και τις δυσκολίες των νέων εισφορών και τις ρυθμίσεις που μπορούν να ενταχθούν οι οφειλέτες.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...