«Πόλεμος» μεταξύ σχεδιαστών μόδας για το φουστάνι που θα βάλει στην ορκωμοσία η Μελάνια Τραμπ !

“Προσωπικά θα προτιμούσα να καταναλώσω ενέργεια βοηθώντας εκείνους που θα πληγούν από τον Τραμπ και τους υποστηρικτές του”, δήλωσε ο Μαρκ Τζέικομπς στο Women’s Wear Daily, στο έντυπο αυτό που θεωρείται “Βίβλος της Μόδας”.

Αλλά κορυφαίοι μόδιστροι όπως η Καρολίνα Χερέρα, η Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ και ο Τόμι Χίλφιγκερ, δήλωσαν όλοι ότι θα ήταν τιμή τους να ντύσουν την Μελάνια.

Ο Χίλφιγκερ, ο οποίος διατηρεί γραφείο στον Ουρανοξύστη του Τραμπ, είπε στο Women’s Wear Daily ότι ο καθένας θα ήταν “περήφανος” να ντύσει την νέα Πρώτη Κυρία και την κόρη του Τραμπ Ιβάνκα, η οποία επίσης αναμένεται να αναλάβει σημαντικό ρόλο στην Ουάσινγκτον.

Το ζήτημα ωστόσο για πολλούς έχει αδίκως πάρει τέτοιες διαστάσεις. Η Μελάνια κάνει τις περισσότερες αγορές της ηλεκτρονικά και έτσι θα μπορούσε να επιλέξει όποιο ρούχο της αρέσει χωρίς να ζητήσει την άδεια κανενός.

Όταν φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα Dolce & Gabbana την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Στέφανο Γκαμπάνα το πληροφορήθηκε όταν εντελώς τυχαία έπεσε πάνω σε μία φωτογραφία στο Διαδίκτυο. Με μεγάλη υπερηφάνεια μπήκε στον λογαριασμό του στο Instagram και πληκτρολόγησε πέντε καρδούλες συνοδευόμενες από τη φράση “σ’ ευχαριστώ”.

Ποιός θα ντύσει τη Μελάνια Τραμπ; Να το καυτό ερώτημα που απασχολεί περισσότερο δυο 24ωρα πριν από την ορκωμοσία του συζύγου της. Οι κύκλοι της μόδας, αφού προηγήθηκε πόλεμος ανάμεσα στους σχεδιαστές για το ποιός ΔΕΝ θα τη ντύσει, έχουν καταλήξει σε ένα όνομα: Ραλφ Λόρεν…

Μπορεί και δύο βέβαια, αφού πληροφορίες θέλουν να μπαίνει στο παιχνίδι και ο Καρλ Λάγκερφελντ.

Και οι δύο σχεδίασαν δύο εμφανίσεις για την Μελάνια. ‘Ενα σύνολο για την τελετή της ορκωμοσίας και μια τουαλέτα για τον χορό το ίδιο βράδυ.

Αν τελικά επιλέξει τον Γερμανό σχεδιαστή θα είναι ενδιαφέρον, αφού θα σπάσει τον πρώτο κανόνα που θέλει τα ρούχα της ημέρας της ορκωμοσίας να είναι αποκλειστικά Αμερικανών σχεδιαστών.

Αύριο θα ξέρουμε από ποιον θα ντυθεί η αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακή Πρώτη Κυρία.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...