Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι σε γειτονιά του Πύργου. Ένας 67χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι όπου διέμενε με τη σύντροφό της.

Ο άτυχος άνδρας όπως και η σύντροφός του είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό και μάλιστα είχε επιστρέψει πρόσφατα από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 67χρονος αλλά και η σύντροφός του είχαν πριν από περίπου δύο μήνες εμβολιαστεί, προκειμένου να θωρακιστούν από τον covid19.

Ο 67χρονος εκτιμάται πως είχε πεθάνει από τα ξημερώματα. Η σύντροφός του, είχε προσπαθήσει να τον ξυπνήσει καθώς νόμιζε ότι κοιμόταν, αλλά δεν ανταποκρινόταν. Αργότερα κατάλαβε πως ήταν νεκρός.

Ενημέρωσε την Αστυνομία και ακολούθισε μια “διαβούλευση” για το αν θα αναλάβει κάποιο γραφείο κηδειών να παραλάβει τη σορό του. Τελικά πλήρωμα του ΕΚΑΒ με την κατάλληλη στολή προστασίας παρέλαβε το νεκρό άντρα.

Στην γειτονιά του άτυχου άντρα επικρατεί αναστάτωση. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν ο θάνατός του προήλθε συνέπεια του κορονοϊού ή οφείλεται σε άλλα αίτια.

Σε αυτή την περίπτωση η νεκροψία – εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί – θα δώσει απαντήσεις.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση…

Δείτε video:

ilialive.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...