“Πύρρειος” πρόκριση για τον πιο έτοιμο Απόλλωνα

Την πρόκριση από την πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ πήρε ο Απόλλων Δοκιμίου κερδίζοντας στο γήπεδο “Λεωνίδας Ζαχαράκης” τη Δόξα Καινουρίου με σκορ 2 – 0.

Η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου εμφανίστηκε πιο έτοιμη και πήρε την πρόκριση με δύο γκολ που σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι τραυματισμοί όμως του Γιώργου Θεοδωρακόπουλου, που αγωνίστηκε με ενοχλήσεις και του Νίκου Κοτρότσου στον ώμο “πονοκεφαλιάζουν” τους ανθρώπους της ομάδα του Δοκιμίου. Από την πλευρά της η Δόξα παρατάχθηκε με απουσίες και έδειξε να μένει από δυνάμεις από ένα σημείο του αγώνα και μετά.


Τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Μετά από ένα πρώτο μέρος που οι δύο ομάδες είχαν λίγες καλές στιγμές, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο επιθετικά, είχαν δύο ευκαιρίες με τον Αποστόλη και το Φώτη Κορομηλά και άνοιξαν το σκορ στο 55΄ με διαγώνιο σουτ του Νίκου Κοντοπάνου. Όλα τελείωσαν στο 64ο λεπτό όταν μετά το διώξιμο του Σταμάτη στο σουτ του Αποστόλη Κορομηλά, ο Πεσλής με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Το φιλμ του αγώνα.

17΄ Ο Πεσλής έκανε ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, σούταρε και ο Σωκράτης Τζωρτζόπουλος με προβολή κόντραρε τη μπάλα και απομάκρυνε τον κίνδυνο.
25΄ Ατομική ενέργεια και σουτ του Κοτρότσου έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
35΄ Ο Νταλαπέρας με ατομική προσπάθεια μπαίνει από δεξιά μέσα στην περιοχή και σουτάρει, με το Δημητρίου να αποκρούει.
36΄ Συρτό σουτ του Φώτη Κορομηλά ο Σταμάτης διώχνει στη δεξιά του γωνία.
39΄ Σουτ του Κοσμά αποκρούει με διπλή προσπάθεια ο Σταμάτης.
43΄ Σουτ του Φώτη Κορομηλά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
45΄ Δυνατό σουτ του Νταλαπέρα μπλόκαρε ο Δημητρίου.
45+1΄ Σέντρα σουτ του Φώτη Κορομηλά μπλόκαρε ο Σταμάτης.
47΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστόλη Κορομηλά ο Σταμάτης διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
49΄ Συρτό σουτ του Φώτη Κορομηλά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Σταμάτης.
55΄ Γκολ. Ο Πεσλής κλέβει τη μπάλα και πασάρει στον Κοντοπάνο που από πλάγια δεξιά κάνει το διαγώνιο σουτ ανοίγοντας το σκορ για τον Απόλλωνα.
64΄ Γκολ. Σουτ του Αποστόλη Κορομηλά έξω από την περιοχή διώχνει ο Σταμάτης και στην επαναφορά ο Πεσλής με κοντινό σουτ κάνει το 2 – 0.
77΄ Σουτ του Γιαννακόπουλου από πλάγια μπλόκαρε ο Σταμάτης.
83΄ Κόρνερ του Φώτη Κορομηλά κεφαλιά του Δαλαγιώργου η μπάλα έφυγε άουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος (20΄ λ.τ. Δημητρίου), Τσακανίκας Ι., Κορομηλάς Α., Μυλωνάς, Καταρέλος, Δαλαγιώργος, Γιαννακόπουλος (87΄ Κοκώνης), Κορομηλάς Φ., Πεσλής, Κοτρότσος (37΄ λ.τ. Κοσμάς), Κοντοπάνος (85΄ Ζαρκαδούλας).

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Κώστας Γιωτόπουλος): Σταμάτης, Τζωρτζόπουλος Δ. (53΄ Λιάρος), Παντής, Τζωρτζόπουλος Σ., Ψηλός, Δάρλας (60΄ λ.τ. Αγγέλης), Ντίνος, Νικολογιάννης, Νταλαπέρας, Τζουλιάνο Μούτσα, Φλωρόπουλος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...