Πώς έφτασε η αστυνομία στη σύλληψη του ληστή των ΕΛΤΑ στα Βίλια που είχε δραπετεύσει

Πώς έφτασε η αστυνομία στη σύλληψη του ληστή των ΕΛΤΑ στα Βίλια που είχε δραπετεύσει

Στην οδό Σωκράτους στο Δάσος Χαϊδαρίου συνελήφθη ο κρατούμενος που απέδρασε με κινηματογραφικό τρόπο τα ξημερώματα της Τρίτης από τα κρατητήρια της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Πρόκειται για τον άνδρα που είχε κάνει τη ληστεία μετά πυροβολισμών στα ΕΛΤΑ Βιλίων, τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες μετά από συντονισμένη επιχείρηση, όταν έζωσαν από κάθε πλευρά την περιοχή όπου είχαν την πληροφορία πως είχε βρει καταφύγιο, ώστε να μην αφήσουν κανένα περιθώριο διαφυγής.

Ο δραπέτης βρισκόταν στο ισόγειο διώροφου κτιρίου μαζί με τη μητέρα του και έναν ακόμη άνδρα. Οι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο σπίτι. Προσπάθησε να κρυφτεί σε ένα δωμάτιο αλλά ακινητοποιήθηκε, ενώ η μητέρα του και το τρίτο πρόσωπο που ήταν στο σπίτι προσπάθησαν να φύγουν αλλά ακινητοποιήθηκαν και αυτοί.

Η απόδραση είχε γίνει στις 4:20 τα ξημερώματα της Τρίτης μέσα από τα κρατητήρια της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Ο δραπέτης μαζί με έναν άλλο κρατούμενο, κατάφεραν – άγνωστο πώς – να λιμάρουν τα κάγκελα του κελιού τους και να πηδήξουν στο πίσω μέρος του κτιρίου.

Εκείνη την ώρα ο σκοπός τους αντιλήφθηκε και τους καταδίωξε με τους δύο δραπέτες να ακολουθούν διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ο σκοπός κάλεσε από τον ασύρματο σε βοήθεια και λίγη ώρα αργότερα ο ένας εκ των δύο δραπετών συνελήφθη.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/349795-Pos-ephtase-e-astynomia-ste-syllepse-toy-leste-ton-ELTA-sta-Bilia-poy-eiche-drapeteysei ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...