Πώς θα βρείτε wifi με τη βοήθεια του facebook

Με μότο περισσότερο Wi-Fi, που σημαίνει περισσότερο internet, και περισσότερο internet σημαίνει περισσότερο Facebook, η εφαρμογή προσπαθεί να βελτιώσει τις παροχές της  στους χρήστες της.

Ήδη από πέρυσι Πέρυσι το Facebook ξεκίνησε να δοκιμάζει τη λειτουργία του «Find Wi-Fi», η οποία συνέβαλε στην εξοικονόμηση της μπαταρίας και ουσιαστικά πιο πλήρες scan από το Wi-Fi στις ρυθμίσεις του iPhone.

Ενώ, τo «Find Wi-Fi» ξεκίνησε δοκιμαστικά σε λίγες χώρες, το Facebook ανακοίνωσε ότι πλέον θα λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο.
Όταν ενεργοποιηθεί  το Find Wi-Fi, δείχνει ποιες τοποθεσίες προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi κοντά στη θέση που βρίσκεται ο κάθε χρήστης , μαζί με τις ώρες λειτουργίας αυτών των σημείων, το είδος του καταστήματος ή υπηρεσίας καθώς και τα ονόματα των δικτύων τους. Ωστόσο, οι επιχειρήσεις ή οι οργανισμοί που παρέχουν δωρεάν συνδεσιμότητα θα πρέπει να επιλέξουν αν θέλουν να «αξιώσουν» το δίκτυό τους, ώστε να φαίνεται στην εφαρμογή του Facebook. Έτσι, στην αρχή της λειτουργίας της εφαρμογής, δεν είναι σίγουρο ότι θα φαίνονται διαθέσιμα όλα τα κοντινά hotspots.

Στην ανακοίνωσή του το Facebook δήλωσε ότι «μέσα στο χρόνο που δοκιμάστηκε η εφαρμογή φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιοχές όπου δεν υπήρχε πρόσβαση σε δεδομένα ή σε άτομα που ταξίδευαν.  Έτσι, επειδή η εταιρεία μας σκέφτεται και θέλει να μας γλυτώσει όλους από περιττά ΜΒ στον λογαριασμό μας αποφάσισε να ενισχύσει τη σύνδεσή μας στο διαδίκτυο, και ως εκ τούτου να αυξήσει και τη χρήση του Facebook, μήπως και χάσουμε κάποιο ουσιαστικό post από το timeline». Ανακοίνωσαν επίσης ότι εργάζονται σε μια υποθαλάσσια καλωδιακή σύνδεση μεταξύ Λος Άντζελες και Χονγκ Κονγκ (για πολύ μακρινούς ταξιδιώτες), drones που θα παρέχουν σύνδεση και πρόσβαση μέσω συστημάτων λέιζερ.

Για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία, κάνετε κλίκ στην καρτέλα «More» στο κάτω δεξιά μέρος της εφαρμογής του Facebook και, στη συνέχεια, θα βρείτε το «Find Wi-Fi». Η κυκλοφορία της νέας λειτουργίας ήρθε μαζί με το τελευταίο update της εφαρμογής, από χτες είναι διαθέσιμη σε όλον τον κόσμο και είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/291226-Pos-tha-breite-wifi-me-te-boetheia-toy-facebook ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...