Πώς να ξεχωρίζετε τα αυθεντικά iPhone κινητά από τα “μαϊμού” (Βίντεο)

Πώς να ξεχωρίζετε τα αυθεντικά iPhone κινητά από τα
Εξυπνα τιπς για να μπορέσει εύκολα κάποιος να ξεχωρίσει αν το iPhone κινητό του που έχει «χρυσοπληρώσει» είναι αυθεντικό προϊόν της Apple ή μια καλή απομίμηση παρουσιάζει το παρακάτω βίντεο.
Τα μαϊμού iPhone και οι φορτιστές τους που έχουν συνδεθεί με περιστατικά ηλεκτροπληξίας στην Κίνα έχουν κατακλύσει την αγορά με αποτέλεσμα αρκετοί καταναλωτές να καταβάλλουν ένα μεγάλο αντίτιμο νομίζοντας ότι έχουν αγοράσει μια αυθεντική συσκευεή της Apple αλλά στην ουσία να κρατούν στα χέρια τους μια φθηνή ρεπλίκα του.

Σύμφωνα με διάφορες έρευνες που έχουν κατά καιρούς διεξαχθεί κανείς μπορεί ευκολότερα να πέσει θύμα όταν κάνει την αγορά του μέσω Ιντερνετ και από προμηθευτή που δεν είναι γνωστός.

Σε γενικές γραμμές τα αυθεντικά iPhone είναι πιο κομψά σε σχέση με τις «μαϊμού» συσκευές και συνήθως οι διαφορές βγάζουν μάτι. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες συσκευές που είναι πιστά αντίγραφα των αυθευντικών με αποτέλεσμα δύσκολα να μπορεί κανείς να ξεχωρίσει αν η συσκευή που κρατά στα χέρια του είναι αυθεντική ή όχι.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε πως μπορείτε να τσεκάρετε αν η iPhone συσκευή σας είναι αυθεντική ή όχι.

{youtube}MRLtExS6H3w{/youtube}

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...