Σήμερα Τρίτη 7 Απρίλη στα πλαίσια της Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία, πραγματοποιήθηκε συμβολική παράσταση στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, από ολιγομελής αντιπροσωπεία από το Παράρτημα Ναυπάκτου του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας και την παράταξη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του ΕΚΝΔ.

Στη συνάντηση που έγινε με τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου οι εκπρόσωποι δήλωσαν την συμπαράστασή τους σε γιατρούς, νοσηλευτές και όλο το προσωπικό των Δομών Υγείας που δίνουν τη μάχη με την πανδημία. Τονίστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε όλες τις βαθμίδες Υγείας.

Όλα αντιμετωπίζονται με τις εξαντλητικές προσπάθειες και το ενδιαφέρον του προσωπικού και της Διευθύντριας. Διαπιστώθηκε ότι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όλο το σύστημα Δημόσιας Υγείας συντελούν οι γενικές πολιτικές αλλά και στην παρούσα έκτακτη ανάγκη η δυσκολία, λόγω γραφειοκρατίας, για την προμήθεια αναγκαίων υλικών που έρχονται με το σταγονόμετρο, όπως η έλλειψη αντισηπτικών.

Τονίστηκε από την πλευρά μας η ανάγκη για επαρκή μέτρα ατομικής προστασίας για το προσωπικό και τους εργαζόμενους. Όπως και η ανάγκη για προσλήψεις ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του ΚΥ και ο απαραίτητος εξοπλισμός .

Αναδεικνύεται αναγκαίο και απαραίτητο όσο ποτέ το σύνθημα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ – ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...