Π. Χαλκιόπουλος: Δικτάτορας ο εκκαθαριστής της Αχαϊκής Συνεταιριστικής

«Το λουκέτο στην τράπεζα μπορεί να φέρει και αυτοκτονίες» – Συγκεντρώσεις ετοιμάζουν οι δανειολήπτες.

Με την φράση «διόρισαν ένα δικτάτορα που με φιρμάνια και σκεπτικό αποφασίζομεν και διτάσσομεν, οδηγεί χιλιάδες μεριδιούχους της Αχαϊκής Συνεταιριστικής στην καταστροφή», το μέλος της επιτροπής Αγώνα των μικρομεριδιούχων Π. Χαλκιόπουλος περιέγραψε την κατάσταση που έχει οδηγηθεί τόσο ο ίδιος όσο χιλιάδες άλλοι που πείστηκαν και έβαλαν του κόπους μιας ζωής στην τράπεζα.
Ο κ. Χαλκιόπουλος μιλώντας στο patrastimes.gr  επεσήμανε, πως υπάρχουν άνθρωποι που επένδυσαν τους κόπους μιας ζωής στην Αχαϊκή αφού τους έπεισαν πως  τα χρήματά τους είναι διασφαλισμένα και σήμερα δεν έχουν την δυνατότητα να θρέψουν τις οικογένειές τους.

Το μέλος της επιτροπής αγώνα των μικρομεριδιούχων, προέβλεψε πως τα παράγωγα της Αχαϊκής μέσα από τις αρνητικές εξελίξεις θα είναι  πτωχεύσεις και απολύσεις, ενώ ευχήθηκε  το λουκέτο στην τράπεζα να μην είναι η αιτία για να δούμε κόσμο σε όλη τη Δυτική Ελλάδα να αυτοκτονεί.

Τέλος επέρριψε ευθύνες σε όλο το πολιτικό δυναμικό της Αχαΐας και στα κόμματα τα οποία αρκέστηκαν σε εκδόσεις δελτίων τύπου απλά για να καλύψουν τα «νότα» τους, ενώ σε κεντρικό επίπεδο δεν έπραξαν τίποτα.

Οι Δανειολήπτες

Την ίδια ώρα σε δεινή κατάσταση έχουν περιέλθει οι δανειολήπτες της ΑΧΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της μετατροπής των δανείων τους σε άμεσα απαιτητά.

Σε μα προσπάθεια να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημα σήμερα στη 1.00 μετά το μεσημέρι παραχωρούν συνέντευξη τύπου. Η συνέντευξη θα δοθεί στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι δανειολήπτες που εκ των πραγμάτων είναι και μεριδιούχοι προγραμματίζουν κατά την επίσκεψη των πολιτικών αρχηγών στην περιοχή να προχωρήσουν σε αυτοσυγκεντρώσεις σε μια προσπάθεια να τους αναγκάσουν να δεσμευθούν για λύση στο πρόβλημα με νομοθετική ρύθμιση.

Συνεδριάζει η επιτροπή αγώνα

Στις 8.00 το βράδυ στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου θα συνεδριάσουν τα μέλη της επιτροπής αγώνα των μικρομεριδιούχων προκειμένου να συγκροτηθεί αυτή σε σώμα και να καθορίσουν το πλαίσιο δράσης των επομένων ημερών.

www.patrastimes.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...