Ρέμος: Τί μου είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή μας (Βίντεο)

Ρέμος: Τι μου είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή μας (Βίντεο)

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Ρέμο, αν μη τι άλλο, ξεχώρισε την περασμένη εβδομάδα πυροδοτώντας σενάρια «προεκλογικού» ύφους.

Κανένας από τους δύο άντρες δεν είχε τότε ανακοινώσει τι συζήτησαν, ενώ το μόνο που είχε γίνει γνωστό ήταν πως ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκε τον Αντώνη Ρέμο ως έναν ενεργό πολίτη που έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο και αφουγκράζεται την κοινωνία.

Όμως, το βράδυ της Κυριακής όμως, από τον αέρα του τηλεοπτικού σόου Rising Star στον Ant1 όπου συμμετέχει, ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε στην συνάντηση και στα όσα συζήτησαν οι δύο στο γραφείο του προέδρου του κόμματος.

Όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθεί ανελλειπώς το μουσικό σόου του Ant1 και μάλιστα έχει και το σχετικό application στο κινητό του ώστε να μπορεί να ψηφίζει, αν και όπως πρόσθεσε ο τραγουδιστής «δεν έχει προλάβει να το κάνει συχνά».

Κατά τα άλλα, ο Αντώνης Ρέμος τόνισε πως ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση και επανέλαβε την θέση του πως θα ήταν καλό οι πολιτικοί ηγέτες του τόπου να συναντούν ανθρώπους από την κοινωνία που έχουν πολλά να τους πουν και οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τον κόσμο.

Όσον αφορά στο αν ο ίδιος δέχθηκε πρόταση ώστε να είναι υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όποτε γίνουν εκλογές, ο Αντώνης Ρέμος το διέψευσε κατηγορηματικά, τονίζοντας: «Εγώ ψηφίζω μόνο Rising Star»!

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...