Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν υπάρχει περίπτωση για εκλογές – Θα κάνει χειρότερο το τοπίο στην οικονομία

Σε εντελώς άλλο μήκος κύματος από τις δηλώσεις του βουλευτής Κατσίκη των ΑΝΕΛ, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Ρήγας απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να διενεργηθούν εκλογές.

Μιλώντας στον real fm, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: “εκλογές δεν υπάρχει περίπτωση”, να γίνουν, για να εξηγήσει ότι “μια τέτοια αναστάτωση διαμορφώνει ακόμα χειρότερο τοπίο στην οικονομία”. Ο κ. Ρήγας, εκτίμησε πως θα υπάρξουν υποχωρήσεις στα παράλογα πράγματα που ζητούνται αυτή τη στιγμή.

Και εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ, ανέφερε πως ”  δεν μπορεί να διαμορφώνει ένα τοπίο εκβιάζοντας. Εμείς και τη διαπραγμάτευση έχουμε κάνει και συμβιβασμούς κάναμε. Αυτή είναι η ποιοτική διαφορά. Δεν μπορούμε να συμψηφίσουμε τη στάση τη δική μας με τη στάση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ”.

Υπογράμμισε δε, ότι για την κυβέρνηση δεν υπάρχει κανένα δίλημμα (μέτρα ή εκλογές), καθώς όπως τόνισε ” δηλώσεις όπως αυτές των κκ Ντάισλεμπλουμ, Πιτέλα, Κερέ λένε ότι είναι ξεπερασμένη  η έκθεση του ΔΝΤ. Και εμφανίζεται η βασική αντίθεση ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλους δημοσιονομικούς περιουρισμούς. Είμαστε στοχοπροσηλωμένοι στο να υλοποιηθούν τα συμφωνηθέντα”.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...