Με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. θα μεταφερθεί στην Αθήνα με ελικόπτεροfacebook sharing button Sharetwitter sharing button Tweetwhatsapp sharing button Sharemessenger sharing button Share

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Πριν από λίγη ώρα η Αστυνομία κάλεσε ξαφνικά για νέα κατάθεση τον πιλότο σύζυγο της άτυχης γυναίκας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εκλήθη να καταθέσει την ώρα που βρισκόταν στο νεκροταφείο της Αλοννήσου για το τρισάγιο της συζύγου του.
Μάλιστα φαίνεται πως κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη την Πέμπτη ειδικά στο νησί, προκειμένου να φέρουν στην Αθήνα τον σύζυγο της Καρολάιν.

Ο 32χρονος πιλότος, με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. θα μεταφερθεί στην Αθήνα με ελικόπτερο. Και μόλις φτάσει στην Αθήνα, θα οδηγηθεί στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί, προσπαθούν να διαπιστώσουν πότε βγήκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό σε μια προσπάθεια να ανασύρουν εικόνες από τις κάμερες του σπιτιού με τις κινήσεις των δολοφόνων. Λένε ότι το κομμάτι που έχει να κάνει με την αφαίρεση των καρτών μνήμης είναι σημαντικό καθώς όχι μόνο δίνει χρονικό στίγμα αλλά μέσω αυτών μπορεί και να ανασυρθεί μέρος του χαμένου υλικού. Νέα στοιχεία φέρεται να προέκυψαν και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τα στίγματα των κινητών που δείχνουν σαφή εικόνα για το τι συνέβη το ξημέρωμα της 11ης Μαΐου στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τον πιλότο στην ΓΑΔΑ έχει κληθεί και ένα ακόμα άτομο, το οποίο είχε εργασιακή σχέση με το ζευγάρι…

newsbreak.g



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...