Ρολάν Γκαρός: Αποσύρθηκε η Ναόμι Οσάκα

Ρολάν Γκαρός: Αποσύρθηκε η Ναόμι Οσάκα
Ρολάν Γκαρός: Αποσύρθηκε η Ναόμι Οσάκα

Το… ταξίδι της Ναόμι Οσάκα στο Ρολάν Γκαρός ολοκληρώθηκε άδοξα. Η 23χρονη τενίστρια αποφάσισε να αποχωρήσει μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες μετά τη δήλωση της ότι δεν θα μιλήσει σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του τουρνουά και την προειδοποίηση που δέχθηκε ότι μπορεί να αποβληθεί από τα επόμενα γκραν σλαμ.

“Δεν φανταζόμουν ότι θα συμβούν όλα αυτά, μέχρι πριν από μερικές ημέρες. Το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να αποχωρήσω, ώστε όλοι να συγκεντρωθούν στο τένις που παίζεται στο Παρίσι. Η αλήθεια είναι ότι πάλεψα για μεγάλα διαστήματα με την κατάθλιψη από το US Open 2018 κι έπειτα, πέρασα δύσκολα και όσοι με γνωρίζουν, όσοι με παρακολουθούν, με βλέπουν να φοράω ακουστικά που με βοηθούν να αντιμετωπίσω το άγχος μου.

Αν και οι δημοσιογράφοι ήταν πάντα ευγενικοί απέναντί μου και απολογούμαι για όσους πλήγωσα, δεν αισθάνομαι καλά να μιλάω δημόσια, με πιάνει τεράστιο άγχος πριν έρθω σε επαφή με τα ΜΜΕ. Εδώ στο Παρίσι ένιωσα ευάλωτη και γι’ αυτό ήθελα να αποφύγω τις συνεντεύξεις. Θα μείνω για λίγο καιρό μακριά από τα κορτ και όταν έρθει η ώρα, θέλω να συζητήσω για να βρεθούν λύσεις ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση για τους αθλητές, τον Τύπο και τους οπαδούς. Θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα” έγραψε η Ναόμι Οσάκα.

Η 23χρονη αθλήτρια είχε προκριθεί στον δεύτερο γύρο μετά από τη νίκη επί της Πατρίτσια Μαρία Τιγκ, θα αντιμετώπιζε την Άννα Μπόγκνταν, πλέον όμως ουδείς μπορεί να μαντέψει πότε θα την ξαναδούμε στη δράση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...