ΡΟΜΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας τουρίστας που είχε αγκυροβολήσει το σκάφος του στο λιμάνι Μεσολογγίου, μετά από επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους Ρομά χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια παρέα Ρομά, μάλλον ανήλικοι, παρενοχλούσαν το ζευγάρι των Ιταλών, κάνοντας φασαρία γύρω από το σκάφος. Η γυναίκα βγήκε για να τους διώξει ακολουθούμενη από τον σύζυγό της, τον οποίο χτύπησαν στο πρόσωπο.

Κλήθηκε το Λιμεναρχείο και η Αστυνομία, που τελικά κατάφερε να εντοπίσει μια παρέα Ρομά, που τα προσήγαγε στο Λιμεναρχείο, όπου όμως δεν αποδείχθηκε αν εμπλέκονται στην επίθεση του άνδρα.

Ωστόσο, το ένα από τα ανήλικα προκάλεσε φθορές στις τζαμαρίες του Λιμεναρχείου και έτσι κρατήθηκε, ενώ τα υπόλοιπα αφέθηκαν ελεύθερα. Πρόκειται για ανήλικα που είναι γνωστά στην αστυνομία, καθώς προκαλούν συχνά προβλήματα. Είναι δε η πολλοστή φορά που προβαίνουν σε παρενοχλήσεις κατοίκων, ντόπιων και επισκεπτών χωρίς τα αρμόδια όργανα να μπορούν να κάνουν κάτι ουσιαστικό λόγω των χαλαρών Νόμων.

Αποτέλεσμα η πόλη του Μεσολογγίου να δυσφημείται παγκοσμίως καθώς τέτοιες συμπεριφορές και γεγονότα κυκλοφορούν εν ριπή οφθαλμού μέσω του διαδικτύου και των διάφορων ταξιδιωτικών οδηγών αποτελώντας έτσι έναν εφιάλτη για μια περιοχή που πάσχει να προσελκύσει λίγο κόσμο.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ– AIXMI-NEWS.GR



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...