Ροχανί: Διανοητικά καθυστερημένος ο Λευκός Οίκος

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ροχανί, κατά του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, απαντώντας στις κυρώσεις που επέβαλε η Ουάσιγκτον στην Τεχεράνη.

Ο Ροχανί ανέφερε ότι οι κυρώσεις του Ιράν αποδεικνύουν ότι η αμερικανική κυβέρνηση είναι απελπισμένη, ενώ αποκάλεσε «τρελό» τον Λευκό Οίκο και τον Τραμπ.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η απόφαση των ΗΠΑ να επιβάλλουν κυρώσεις στον ανώτατο ηγέτη της Ισλαμικής Δημοκρατίας και άλλους κορυφαίους αξιωματούχους κλείνει αμετάκλητα την οδό της διπλωματίας μεταξύ της Τεχεράνης και της Ουάσινγκτον:

«Η επιβολή κυρώσεων στον ανώτατο ηγέτη του Ιράν Αγιατολά Αλί Χαμενεΐ και τον επικεφαλής της διπλωματίας του Ιράν κλείνει οριστικά τον δρόμο της διπλωματίας» ανέφερε ο Αμπάς Μουσαβί μέσω Twitter.

Η κυβέρνηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ «καταστρέφει τους καθιερωμένους διεθνείς μηχανισμούς για τη διατήρηση της παγκόσμιας ειρήνης και ασφάλειας» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...