Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, μετά και την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Αθηνών για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ότι δεν σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα με κεταμίνη, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Live News”, έπειτα από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, οι Αρχές έχουν εντοπίσει τι έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ίντερνετ. Η κατηγορούμενη φέρεται να αναζητούσε «ουσίες που σκοτώνουν».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε αναζητήσει και την κεταμίνη, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε έγιναν οι συγκεκριμένες αναζητήσεις στο διαδίκτυο από την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας.

Η αστυνομία έχει κάνει «φύλλο και φτερό» το κινητό και τον υπολογιστή της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς θα μπορούσαν να δώσουν νέα στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και συνολικά για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

livenews, newsit.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...