Όπως – όπως φαίνεται πως έφυγε από την Ελλάδα για να ξεφύγει από τις Αρχές η Ρωσίδα κατάσκοπος Ιρένα Σμίρεβα ή «Μαρία Τσάλλα». Άφησε ακόμα και τον γάτο της στην Ελλάδα. Τα αποκαλυπτικά e-mail στην υπάλληλό της.

Εσπευσμένα φαίνεται πως αποχώρησε από την Ελλάδα, η Ρωσίδα κατάσκοπος Ιρένα Σμίρεβα ή «Μαρία Τσάλλα» όπως συστηνόταν σε όσους την γνώριζαν. Στο κατάστημα που διατηρούσε στο Παγκράτι με ραφτικά, είχε μάλιστα και μια υπάλληλο με την οποία επικοινώνησε μετά την εξαφάνισή της με e-mail, προτείνοντάς της μεταξύ άλλων να αναλάβει εκείνη.

Σύμφωνα με την υπάλληλο, η οποία μίλησε στο MEGA «Στο WhatsApp μιλάγαμε και σε ένα e-mail που μας έστειλε μέσα Ιανουαρίου όταν μας ενημέρωσε ότι την είχαν κλέψει. Και η επόμενη επικοινωνία ήταν στις 28 Ιανουαρίου και μου είπε ότι «τελικά δεν θα επιστρέψω. Μπορείς να αναλάβεις εσύ το μαγαζί ή να το κλείσεις. Το τηλέφωνο του λογιστή το έχεις μπορείς να τον ρωτήσεις οτιδήποτε θελήσεις, δεν υπάρχει κάτι κρυμμένο όλα είναι καθαρά»

Δεύτερη εβδομάδα Φεβρουαρίου (μου λέει) ότι σε παρακαλώ πολύ αν μπορείς να πας να μαζέψεις πέντε προσωπικά μου πραγματάκια και θα κανονίσω εγώ κάποιος να έρθει να τα πάρει ή κάπως να μου τα στείλεις μέσω ταχυδρομείου.

Το κλειδί μου το έδωσε μια καλή της φίλη στην οποία το είχε αφήσει σε περίπτωση ανάγκης. Μάζεψα μερικά ρουχαλάκια που μου είπε και μερικές βελόνες. Βελόνες και βελονάκια. Όλα αυτά τα πράγματα τα κράτησα στο μαγαζί και τώρα τα έχω μεταφέρει σε αποθηκευτικό χώρο

Πριν 3 εβδομάδες σταμάτησε την επικοινωνία. Τότε μιλάγαμε για τον γάτο. Ο γάτος της είναι σε φιλοξενία και από τη στιγμή που βγήκε όλο αυτό στη φόρα, αποφασίσαμε να του βρούμε ένα σπίτι».

Τα mails που έστειλε στην υπάλληλο

Μέσα Ιανουαρίου

«Τσάλλα»: «Συγγνώμη που δεν επικοινώνησα νωρίτερα. Έχει συμβεί κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μου και δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα. Θα ήθελες να αναλάβεις το μαγαζί;»

Υπάλληλος: «Θέλω χρόνο να το σκεφτώ, δεν μπορώ να απαντήσω τώρα. Πρέπει όμως να ξέρω και τα διαδικαστικά».

10 Φεβρουαρίου

«Τσάλλα»: «Σε παρακαλώ μπορείς να μαζέψεις κάποια πράγματα από το σπίτι μου; Χρειάζομαι κάποια ρούχα, μερικές βελόνες και νήματα. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα κρατήσεις εσύ. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα κρατήσεις εσύ. Θα σου δώσω σε λίγες ημέρες οδηγίες για το πώς θα μου τα στείλεις».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...