Ρωσική Πρεσβεία για επίθεση στο προξενείο: Καταδικάζουμε τέτοιες παράνομες ενέργειες

Ρωσική Πρεσβεία για επίθεση στο προξενείο: Καταδικάζουμε τέτοιες παράνομες ενέργειες

«Το σημερινό περιστατικό έξω από το προξενικό τμήμα της πρεσβείας δεν επηρέασε τη λειτουργία του προξενείου ή της πρεσβείας γενικότερα», αναφέρει η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, για τη σημερινή έκρηξη χειροβομβίδας στο Ρωσικό Προξενείο, στο Χαλάνδρι.

Με δύο αναρτήσεις της στο επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα καταδικάζει αποφασιστικά «τέτοιου είδους παράνομες ενέργειες», όπως επισημαίνει, εκφράζει την «ευγνωμοσύνη της στις ελληνικές αρχές για την άμεση ανταπόκρισή τους» και σημειώνει πως παραμένει σε στενή επαφή μαζί τους.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις της πρεσβείας της Ρωσίας στην Ελλάδα: «Το σημερινό περιστατικό έξω από το προξενικό τμήμα της Πρεσβείας δεν επηρέασε τη λειτουργία του προξενείου ή της πρεσβείας γενικότερα. Καταδικάζουμε αποφασιστικά τέτοιου είδους παράνομες ενέργειες. Εκφράζουμε ευγνωμοσύνη στις αρμόδιες ελληνικές αρχές για την άμεση ανταπόκριση τους. Παραμένουμε σε στενή επαφή μαζί τους. @hellenicpolice @GreeceMFA @MediaGovGr».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/357686-Rosike-Presbeia-gia-epithese-sto-proxeneio-Katadikazoyme-tetoies-paranomes-energeies ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...