Ρ. Δούρου: Η Ελλάδα αντιμέτωπη με ανθρωπιστική καταστροφή

Ρ. Δούρου: Η Ελλάδα αντιμέτωπη με ανθρωπιστική καταστροφή
«Ο ελληνικός λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πρωτοφανή ανθρωπιστική καταστροφή, καθώς καταρρέουν η υγεία, η παιδεία και η δημόσια διοίκηση, οι μισθοί και οι συντάξεις συρρικνώνονται, ενώ αυξάνεται συνέχεια η ανεργία», υποστηρίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, σε συνέντευξή της στην αυστριακή εφημερίδα «Βίνερ Τσάιτουνγκ».

Η κα Δούρου επισημαίνει πως το κόμμα της δρα, ήδη από τον Ιούνιο, με πολιτική αποτελεσματικότητα και στοχευμένα κατά των καταστροφικών συνεπειών του μνημονίου της τρόικας, εντός και εκτός Βουλής, προκειμένου όπως σημειώνει να πετύχει δύο στόχους. Πρώτον να βοηθήσει τον πληθυσμό που όπως επισημαίνει οδηγείται καθημερινά σε περισσότερη φτώχεια και, δεύτερον, μέσω της πολιτικής του, να βρει τρόπους τερματισμού της τωρινής πολιτικής της τρόικας, η οποία δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνον σε μια πιο βαθιά ύφεση και κρίση.

Τέλος, αναφερόμενη στη Χρυσή Αυγή, επισημαίνει πως δεν πρόκειται για νέο φαινόμενο και δεν αφορά μόνον την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη.

«Σήμερα η Χρυσή Αυγή επιδιώκει να υπονομεύσει φασιστικά τους δημοκρατικούς θεσμούς στην Ελλάδα, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί αύριο» επισημαίνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τις ευρωπαϊκές χώρες που διαθέτουν ανάλογη εμπειρία με το φαινόμενο αυτό να αντισταθούν δυναμικά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...