Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Η βαρκάδα στις Φιλιππίνες και οι καυτές βουτιές της παρουσιάστριας [vid]

Ο τυφώνας πέρασε, ο ήλιος έκανε την εμφάνισή του και ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι έτοιμοι να απολαύσουν τις διακοπές τους στις Φιλιππίνες! Να σου θυμίσουμε πως το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε την περασμένη Τρίτη για τη χώρα της Ασίας, ωστόσο έπεσαν πάνω σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Όπως μας είχε ενημερώσει η Χριστίνα εκείνη και ο σύζυγός της βρίσκονται στο νησί Coron, στο οποίο το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι βαρκάδα…

Σήμερα Παρασκευή, όμως, οι δυο τους ξύπνησαν και είδαν επιτέλους ηλιόλουστη μέρα! Έτσι, ο παρουσιαστής του ΒΟΟΜ και η παρουσιάστρια του The Voice of Greece (ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή) τα κατάφεραν και έκαναν την βαρκάδα τους. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε και ένα άκρως καυτό βίντεο… όπου έκανε τις βουτιές της στα καταπράσινα νερά του νησιού, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

Δες το βίντεο:

«Αυτές τις ημέρες αγάπης θυμήσου ότι το καλύτερο δώρο που σου έχει δοθεί ποτέ βρίσκεται μάλλον δίπλα σου! Σας στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας από τις μακρινές Φιλιππίνες!», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram, δημοσιεύοντας τη πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Απόλυτα fit και οι δυο!

tlife.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...