Σάκης Τορουνιδης: «Ο Βάλτος θα στείλει μήνυμα για ισχυρό ΚΙΝΑΛ –ΠΑΣΟΚ»

Σε θερμό κλίμα συνεχίστηκαν οι επαφές του Σακη Τορουνίδη σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ίναχου λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η προεκλογική περίοδος. Ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ –ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης χωριά του ορεινού Βάλτου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους για την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης την Κυριακή, επισημαίνοντας, για μια ακόμη φορά, την ανάγκη επαναπατρισμού των προοδευτικών πολιτών στο ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ και την ιδιαίτερη σχέση που είχε και έχει με την περιοχή.

«Έχουμε κατακτήσει πια μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους Βαλτινούς, μια σχέση εκτίμησης, αφού γνωρίζουν πολύ καλά τι κάναμε για τον τόπο μας αλλά και τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα.
Είμαι σίγουρος ότι ο Βάλτος την Κυριακή θα στείλει μήνυμα ανατροπής, καθιστώντας το ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Οι πολίτες που παραδοσιακά στήριζαν τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, ήρθε η ώρα να επιστρέψουν πάλι στο σπίτι τους, αφού η ελπίδα του κ. Τσίπρα έγινε απογοήτευση. Το δίλημμα των εκλογών είναι ισχυρό: ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ η νέες περιπέτειες
», κατέληξε στη δήλωση του ο Σάκης Τορουνιδης .



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...