Σάλος με τον Ιμάμογλου στην Τουρκία – Πήγε για σκι δίπλα στις σεισμόπληκτες περιοχές

Σάλος με τον Ιμάμογλου στην Τουρκία – Πήγε για σκι δίπλα στις σεισμόπληκτες περιοχές
Σάλος με τον Ιμάμογλου στην Τουρκία - Πήγε για σκι δίπλα στις σεισμόπληκτες περιοχές


29/01/2020 – 09:06

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία για τις διακοπές του Εκρέμ Ιμάμογλου στην Ανατολική Τουρκία λίγες μέρες μετά τον φονικό σεισμό που κόστισε τη ζωή σε 41 άτομα.

Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας σκι κοντά στην Ελαγίζ όπου έγινε ο σεισμός.

Ο πρώην επικεφαλής έκδοσης της Cumhuriyet είπε ότι η κίνηση του Ιμάμογλου να ανεβάσει φωτογραφίες κάνοντας σκι ήταν λάθος κίνηση.

Η Haberturk υπενθυμίζει ότι ο Ιμάμογλου είχε πριν από λίγο καιρό υπεραμυνθεί των οικογενειακών τους διακοπών στο Μπόντρουμ κατά τη διάρκεια των πλημμυρών στην Κωνσταντινούπολη αναφέροντας χαρακτηριστικά: “δεν θα σταματήσω τις διακοπές μου επειδή κάποιοι με κριτικάρουν. Θα ξεκουράζομαι όποτε θέλω και θα δουλεύω επίσης”.

Αλλά και χρήστες των social media στράφηκαν κατά του δημάρχου Κωνσταντινούπολης γράφοντας: “τι παράξενη αντίληψη που έχεις για τις διακοπές. Οι άνθρωποι πεθαίνουν από πλημμύρες στην Κωνσταντινούπολη και εσύ κάνεις διακοπές. Ένας σεισμός θερίζει ζωές στην Ελαγίζ, όλη η χώρα θρηνεί και εσύ κάνεις πάλι διακοπές…”.
 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...