Σάλος με το Αντιδήμαρχο Φυλής που πυροβολούσε στον αέρα σε σχολικό χώρο (Εικόνες)

1

Την ώρα που η Δυτική Αττική «βράζει» για το θάνατο του 11χρονου Μάριου από «αδέσποτη» σφαίρα

Πριν κοπάσει ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει με αφορμή το θάνατο του 11χρονου μαθητή στο Μενίδι από άσκοπους πυροβολισμούς, μια φωτογραφία του Αντιδημάρχου Φυλής με όπλο στο χέρι μέσα σε σχολικό χώρο έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Στο στιγμιότυπο, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, ο Μιχάλης Οικονομάκης απεικονίζεται την ώρα που υψώνει στον αέρα το όπλο και πυροβολεί σε ένα χώρο κατάμεστο από πολίτες, μεταξύ των οποίων και πολλά μικρά παιδιά.

1

Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί πέρυσι το Σεπτέμβριο, όμως έρχεται στη δημοσιότητα μετά τον τραγικό θάνατο του μικρού Μάριου από «αδέσποτη» σφαίρα, στην αυλή του σχολείου του στο Μενίδι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, κι ενώ φουντώνει η συζήτηση για την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα στη Δυτική Αττική.

Ο κ. Οικονομάκης παραδέχθηκε ότι πυροβολούσε κι αυτός άσκοπα, όπως επιτάσσει το απαράδεκτο έθιμο, αλλά ομολόγησε πως επρόκειτο για μια κακή αντίδραση.

1

«Υπάρχει πράγματι μία φωτογραφία. Είναι σε γιορτή των Κρητών σε γιορτή τσικουδιάς, μία εκδήλωση πέρσι τον Σεπτέμβριο. Είναι σε αθλητικό χώρο δίπλα στο σχολείο. Είχε πάρα πολύ κόσμο. Όταν σηκώθηκα να περάσω από τα τραπέζια να χαιρετήσω τους συνδημότες μου, σε κάποιο τραπέζι στην άκρη του προαυλίου – δεν ήταν μέσα στον κόσμο – υπήρχαν κάποιοι πατριώτες, κάποιοι φίλοι που έριχναν τις λεγόμενες μπαλωθιές που έχουμε εμείς οι Κρητικοί έθιμο.  Κακό έθιμο αλλά το έχουμε. Πήρα και εγώ το πιστόλι και έριξα δυο. Κακώς το έκανα, κατηγορηματικά δηλώνω πως δεν κινδύνευσε κανείς. Ήταν πιστόλι κρότου με αβολίδωτα» ανέφερε.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/289405-Salos-me-to-Antidemarcho-PHyles-poy-pyroboloyse-ston-aera-se-scholiko-choro-Eikones ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...