Σήμερα η πρώτη ανοικτή εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Πέτρου Ψωμά

Σήμερα στη 13.30 το μεσημέρι, ο Πέτρος Ψωμάς παρουσιάζει το όνομα και τις βασικές αρχές της νέας του παράταξης επισημοποιώντας την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Πατρέων. Στην ανοικτή εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο King George Hall, στο κάτω μέρος της Πλατείας Βασ. Γεωργίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων θα παρουσιάσει τη φιλοσοφία του νέου σχήματος σε μια γνωριμία με τίτλο: «Ανοίγεται στην πόλη το…».

Προσκεκλημένοι σε αυτό το ξεκίνημα όλοι όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την παράταξη, να μιλήσουν με τον επικεφαλής και να μάθουν πώς η αρχή γίνεται από τους κύκλους μας…

Ο Πέτρος Ψωμάς, γνωστοποίησε προ ημερών την πρόθεσή του για την υποψηφιότητα του Δήμου Πατρέων με δήλωσή του η οποία κατέληγε ως εξής: «Θα ήθελα πολύ να ζήσω τα επόμενα χρόνια σε μια Πάτρα για την οποία θα αισθάνομαι υπερήφανος. Θα ήθελα πολύ σε μια τέτοια Πάτρα να ζήσουν και τα παιδιά μας. Είμαι αποφασισμένος να συμμετάσχω στην προσπάθεια της ανόδου.

Στην αυριανή συν-διοίκηση του Δήμου, υπάρχουν άνθρωποι, λογικές και νοοτροπίες που είναι απαραίτητες. Και διαθέσιμες. Γι’ αυτό και θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Κλείνω το δικό μου ραντεβού με όλους όσοι πικραίνονται και απογοητεύονται από τη σημερινή Πάτρα, αλλά εξακολουθούν να ονειρεύονται».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΨΩΜΑΣ

Ο Πέτρος Ψωμάς γεννήθηκε το 1970 και ζει στην Πάτρα. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Κίτσιου και έχουν μαζί μία πεντάχρονη κόρη, την Ελπίδα. Ασχολείται επαγγελματικά με την εκπαίδευση ενηλίκων, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ.

Διδάσκει Πληροφορική στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το 2003 και εκπαιδεύει ανέργους, εργαζόμενους και στελέχη επιχειρήσεων σε τομείς της διοίκησης ενώ παράλληλα λειτουργεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων και στέλεχος εμπορικών τμημάτων.

Συμμετέχει ενεργά στα κοινά της Πάτρας, ως μέλος, συντονιστής ή επικεφαλής ομάδων συμπολιτών, στον κοινωνικό, πολιτιστικό, επιστημονικό και εθελοντικό τομέα. Συμμετέχει στο «Πλήρωμα 94» (εις εκ των εκπροσώπων του, επί τριακονταετία), το «TEDxPatras» (συν-επιμελητής, από το 2015), το «Patras Science Festival» (εκ των τοπικών εκπροσώπων του πανελλαδικού θεσμού) και το «Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας» (ιδρυτικό μέλος του τοπικού παραρτήματος).

Υπήρξε επί χρόνια μέλος του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας «Ρεφενέ» και εκ των εταίρων της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Πλήρωμα 94». Έχει διατελέσει Πρόεδρος του «Συλλόγου Αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών» και έχει συμμετάσχει ως εθελοντής σε ένα πλήθος διοργανώσεων.

Ήταν ιδρυτικό μέλος της δημοτικής κίνησης «Τώρα για την Πάτρα – Γιάννης Δημαράς» και ήταν εκπρόσωπος τύπου της παράταξης το 2010. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Έχει συγγράψει τέσσερα βιβλία, τρία εκ των οποίων αφορούν την πόλη της Πάτρας: «Ο Θησαυρός είναι Κρυμμένος στο Σακούλι», «Δήμαρχοι Πατρέων: 1828-2006», και «Πατρινό Σαν Σήμερα». Το τελευταίο του βιβλίο είχε τίτλο «Έλληνες, λαός του πάθους».

Είναι απόφοιτος του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών και του κολλεγίου Milton Academy της Βοστώνης. Έχει σπουδάσει Εφαρμοσμένη Πληροφορική («ΑΣΟΕΕ»), Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες («Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών») και Δημοσιογραφία («Ηρόδοτος»).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...