Σήμερα θα παρουσιαστεί το κατηγορητήριο σε βάρος του Τραμπ

Σήμερα θα παρουσιαστεί το κατηγορητήριο σε βάρος του Τραμπ
Σήμερα θα παρουσιαστεί το κατηγορητήριο σε βάρος του Τραμπ


10/12/2019 – 08:26

Στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα παρουσιάσουν σήμερα οι Δημοκρατικοί το κατηγορητήριο σε βάρος του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ενόψει της παραπομπής του σε δίκη σήμερα Τρίτη, δήλωσε ο βοηθός του κορυφαίου κοινοβουλευτικού στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters. 

Ο συνεργάτης του ηγετικού στελέχους των Δημοκρατικών μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί και δεν θέλησε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Λίγo νωρίτερα, η εφημερίδα The Washington Post ανέφερε στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι οι κατηγορίες θα είναι δύο — κατάχρηση εξουσίας, παρακώλυση της έρευνας του Κογκρέσου — και ότι θα τεθούν σε ψηφοφορία στην ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων εντός του μήνα, επικαλούμενη τρεις αξιωματούχους.

Οι πηγές της Πόουστ επισήμαναν ωστόσο ότι τίποτε δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.
Ο πρόεδρος της επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Δημοκρατικός Έλιοτ Ένγκελ, δήλωσε εξερχόμενος από συνάντηση με την πρόεδρο του σώματος Νάνσι Πελόσι σε δημοσιογράφους ότι ο ίδιος και οι πρόεδροι άλλων επιτροπών σκοπεύουν να ανακοινώσουν το κατηγορητήριο («articles of impeachment») σε βάρος του Τραμπ σε συνέντευξη Τύπου στις 09:00 σήμερα Τρίτη [τοπική ώρα· 17:00 ώρα Ελλάδας].

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...