Σήμερα ξεκινά το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ελβετίας που συμμετέχει ο Παναγιωτόπουλος Βασίλης

20130531_336272Αθλητής του Α.Σ. ΔΟΞΑ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάρα-Ταεκβοντό που θα διεξαχθεί 7-9 Ιουνίου 2013 στην Λωζάννη της Ελβετίας.

Στην τελική φάση της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Παναγιωτόπουλος Βασίλης ενόψει της συμμετοχής του σε αυτήν την σπουδαία διοργάνωση ύμνο στην ανθρώπινη Δύναμη και Θέληση.

Ο Χάλκινος Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής του Α.Σ. Δόξα μετά την μεγάλη του επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μόσχας όπου συμμετείχαν αθλητές από 15 χώρες της Ευρώπης συνεχίζει την σπουδαία πορεία του και είναι έτοιμος να αναμετρηθεί με τους καλύτερους στον κόσμο.

Ο Παναγιωτόπουλος Βασίλης του Α.Σ. Δόξα , ο μοναδικός αθλητής που θα εκπροσωπήσει τη χώρας μας , θα αναχωρήσει από την Ελλάδα την Παρασκευή με τον προπονητή του Παπαδάτο Ανδρέα ο οποίος δήλωσε:

«Η συμμετοχή του αθλητή μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επιβραβεύει τις προσπάθειες όλων μας. Ο Α.Σ. Δόξα μια ακόμα φορά πρωτοπορεί διευρύνοντας τους ορίζοντες του Ταεκβοντό της πόλης μας αλλά και της Ελλάδας».

dete.gr

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...