Με τίτλο”Καράβια του ήλιου” παρουσιάζεται απόψε στις 21.00 η ποιητική συλλογή της καθηγήτριας-φιλολόγου Μαρίας Δρογγίτη ,στην φιλόξενο χώρο του Βιβλιο-καφέ ADAGIO II στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Πρόκειται για βιωματικά ποιήματα που περιγράφουν τα δύσκολα χρόνια που έζησε η ίδια στον ιδιαίτερο τόπο της τη Ζάκυνθο με έναν ιδιαίτερο τρόπο, πραγματικά συγκινητικό που αγγίζουν την ψυχή του αναγνώστη. Άλλωστε η καταγωγή και η οικογενειακή της ποιητική φλέβα προδιαθέτουν για κάτι σπουδαίο και όμορφο που θα αναδειχθεί σε αυτή την παρουσίαση και θα μοιραστεί με όσους παρευρεθούν αλλά και για αυτούς που θα διαβάσουν το βιβλίο.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΜΑΡΙΑ ΔΡΟΓΓΙΤΗ Καράβια του ήλιου To ADAGIO II σας προσκαλεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 21:00 στην παρουσίαση βιβλίου της Μαρίας Δρογγίτη- -Καράβια του ήλιου To βιβλίο παρουσιάζουν οι φιλόλογοι Ελένη Αδαμοπούλου Κωνσταντίνος Δημόπουλος Σοφία Μάνιου ADAGIO â BIBA ఉ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Νότη Μπότσαρη 10 Λιμάνι Ναύπακτος τηλέφωνο: 2634038215 ΧΟΡΗΓΟΣ: PRINTSYST ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ"



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...