Σαμπόνις για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Αδελφός σκοτώνει αδελφό, μην πιστεύετε τους ψεύτες»

Ο παλαίμαχος σέντερ της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης και της Λιθουανίας, Άρβινας Σαμπόνις μίλησε για τον πόλεμο στην Ουκρανία.Ο Άρβιντας Σαμπόνις είχε προλάβει και είχε αγωνιστεί για την πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση και στη συνέχεια με την φανέλα της Λιθουανίας.Ο πάλαι ποτέ σέντερ ύψους 2.20μ. μίλησε για την ρωσική στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία. Και δεν μάσησε τα λόγια του.

Αναλυτικά:

«Ποτέ ξανά στις ζωές μας δεν πρόκειται να πιστέψουμε αυτούς τους ψεύτες. Μία χώρα ειρήνης! Υπάρχει ειρήνη εδώ; Με το να βομβαρδίζουν παιδιά και ελεύθερους ανθρώπους; Είμαι άφωνος. Δεν έχω καμία επιθυμία να επικοινωνήσω μαζί τους. Οι στατιστικές δείχνουν ότι το 70% των Ρώσων υποστηρίζει τον πόλεμο. Φυσικά, ελπίζω αυτός ο αριθμός να είναι μικρότερος».
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έπρεπε να μη λαμβάνονται υπόψη. Και είναι δύσκολο να πούμε πότε θα μπορέσουν να επιστρέψουν. Δεν είναι ξεκάθαρο, με τον πόλεμο να μαίνεται».
«Δεν έχω ιδέα πως θα μπορέσουν οι άλλες ομάδες να παίξουν μαζί τους στο μέλλον. Είναι δύσκολο να φανταστώ τέτοιο σενάριο. Τώρα οι Σλάβοι σκοτώνουν Σλάβους. Δύο Σλάβοι κάνουν επίθεση σε έναν άλλον Σλάβο. Αδελφός σκοτώνει αδελφό».

fosonline.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...