ΣΑΣΜΟΣ – ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΟΥΝ – Δευτέρα 12.12.2022 – Πέμπτη 15.12.2022 | Ο Σταύρος φτάνει στα άκρα!

ΣΑΣΜΟΣ – ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΟΥΝ – Δευτέρα 12.12.2022 – Πέμπτη 15.12.2022

Ο Παύλος ζητά αντάλλαγμα από την Καλλιόπη που την έσωσε από τη φωτιά. Ο Σταύρος δέχεται την χαριστική βολή από την Αργυρώ, κι αποφασίζει να το φτάσει στα άκρα.  Αιμιλία και  Παύλος έρχονται ολοένα και πιο κοντά. Τα ξαδέλφια των Σταματάκηδων αποφασίζουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και εμπλέκουν τον Νικηφόρο. Θα προλάβει ο Αστέρης και ο Μαθιός το κακό;

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 49

Ο Παύλος ζητά αντάλλαγμα από την Καλλιόπη που την έσωσε από τη φωτιά. Τι θα πει όμως το πόρισμα της αστυνομίας; Ο Σταύρος συγκρούεται με τη Μαρίνα. Ο Αστέρης προσπαθεί να πει στην Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό. Ο Νικηφόρος παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με την Νάντια, η οποία αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί για να φτάσει στον Μαθιό. Η Βασιλική θέλει να μάθει τι χρωστάει η Αργυρώ στον Αστέρη.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου –  Επεισόδιο 50

Η Καλλιόπη ανακοινώνει τις αποφάσεις της στην οικογένεια, ενώ ο Σταύρος δέχεται την χαριστική βολή από την Αργυρώ. Παράλληλα η Αιμιλία κι ο Παύλος έρχονται ολοένα και πιο κοντά, προκαλώντας τον Δημήτρη να πάρει μια παρορμητική απόφαση. Την επόμενη μέρα η Αργυρώ, πιεσμένη από την οργή του Σταύρου, αναγκάζεται να κάνει κάτι που δεν περίμενε ποτέ.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 51

Η Αργυρώ εξασφαλίζει τη βοήθεια της Στέλλας, αλλά στην πορεία τα πράγματα δεν δείχνουν καλά, ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα. Την ίδια στιγμή η Νάντια συνεχίζει να δημιουργεί πρόβλημα στον Μαθιό, που νιώθει να βαδίζει πάνω σε κινούμενη άμμο. Ο Λευτέρης έχει υποψίες πως ο Ευθύμης τον έχει καταλάβει. Κάποιος έχει μιλήσει. Ο Νικηφόρος δέχεται μια ριψοκίνδυνη πρόταση απ’ τα ξαδέρφια του, ενώ ο Μανόλης συμπαραστέκεται στην Τζένη που έχασε τη γιαγιά της. Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου –  Επεισόδιο 52

Μαρίνα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που διατρέχει ο Αντώνης. Η Αργυρώ καλείται  να αντιμετωπίσει και έμπρακτα τις απειλές του Σταύρου και εναποθέτει τις ελπίδες της στη Στέλλα, που ακούει έκπληκτη τις αποκαλύψεις του Ευθύμη. Καθώς ο Δημήτρης λείπει, Αιμιλία και Παύλος έρχονται κοντά. Η Καλλιόπη, όμως, δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα. Η μεγάλη απειλή ωστόσο έρχεται από αλλού. Τα ξαδέλφια των Σταματάκηδων αποφασίζουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και εμπλέκουν τον Νικηφόρο. Θα προλάβει ο Αστέρης και ο Μαθιός το κακό;

Δείτε το trailer εδώ:

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...