Σασμός: Το τραγικό τέλος του Άγγελου – Πέφτει νεκρός από τα χέρια…

Τραγικό θα είναι το τέλος του Άγγελου στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Μπορεί να ξεκίνησε δυναμικά και να είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας και να βρίσκεται στο πλευρό της Αργυρώς και της Μαρίνας, ωστόσο, όπως έχασαν τον Πετρή, έτσι θα χάσουν και εκείνον.

Ο Άγγελος από την στιγμή που έμαθε όλη την αλήθεια για γονείς του όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, ορκίζεται να πάρει εκδίκηση και να πάρει πίσω όλα όσα του ανήκουν. Καταφέρνει λοιπόν να πάρει από τον Μαθιό και την Καλλιόπη την μισή τους.

Ο Μαθιός από την άλλη χρεοκοπεί, χάνοντας ότι έχει και δεν έχει, με την Καλλιόπη να μην μπορεί να διαχειριστεί την εξέλιξη αυτή. Συνειδητοποιώντας πως ο ένας γιος της βρίσκεται στη φυλακή και ο άλλος είναι απενταρος, αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο στον Σασμό

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια μία μέρα θα του στήσει καρτέρι θανάτου και όταν τον δει μπροστά της θα τον σφάξει.

Παίρνει όρκο πως θα εκδικηθεί τον Άγγελο για το κακό που έκανε στην οικογένεια της, λέγοντας, «Ο Άγγελος θα μου το πληρώσει αυτό. Δεν θα το αφήσω αυτό να περάσει έτσι», λέει και τον βάζει στο στόχαστρό της.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες θα του στήσει καρτέρι θανάτου και όταν τον δει μπροστά της θα τον σφάξει!

Διαβάστε την συνέχεια



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...