Σβαρτσενέγκερ: Να αλλάξει η νομοθεσία για τα όπλα, όχι το Χόλιγουντ

Σβαρτσενέγκερ: Να αλλάξει η νομοθεσία για τα όπλα, όχι το Χόλιγουντ
Ο Αρνολντ , ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια ταινιών δράσης στον κόσμο, αλλά και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ανέφερε ότι η βία στις ταινίες είναι διασκέδαση και δεν θα πρέπει να συνδέεται με τραγικά γεγονότα, όπως αυτό στο σχολείο του Κονέκτικατ, όπου έχασαν τη ζωή τους 20 παιδιά.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε ταινίες δράσης όπως “The Terminator”, “Predator” και “True Lies” δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πριν από την έναρξη της νέας του ταινίας, “The Last Stand”, στις 18 Ιανουαρίου, ότι «κάποιος πρέπει να κρατήσει ξεχωριστά αυτά τα δύο».

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν καθώς η νέα παραγωγή του ηθοποιού περιέχει πολλές σκηνές βίας και συμπεριλαμβάνεται στο είδος των ταινιών που η Εθνική Ένωση Όπλων, χαρακτήρισε πρόσφατα, ως ένα παράγοντα που προκάλεσε το μακελειό στο σχολείο του Κονέκτικατ. Όμως όπως είπε ο Σβαρστενέγκερ, οι νόμοι για τα όπλα και η πολιτική για την ψυχική υγεία χρειάζεται μεταρρύθμιση, και όχι το Χόλιγουντ.

Ο 65χρονος ηθοποιός ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ταινία από την εποχή που άφησε τον κινηματογράφο για επτά χρόνια καθώς ήταν κυβερνήτης της Καλιφόρνια, είπε ότι η τραγωδία, στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χοκ στις 14 Δεκεμβρίου, δεν ήταν αποτέλεσμα, μόνο των όπλων.

«Πρέπει να αναλύσουμε το πώς θα αντιμετωπίσουμε τις ψυχικές ασθένειες πώς μπορούμε να συμφωνήσουμε για τους νόμους της οπλοχρησίας, πώς να συνεννοηθούμε με τους γονείς », είπε. Κατά τον Σβαρτσενέγκερ εάν υπάρχουν κενά, στον νόμο για την οπλοχρησία είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να αναλυθεί.

Στο “The Last Stand”, ο Σβαρτσενέγκερ υποδύεται έναν συνταξιούχο αστυνομικό του Λος Αντζελες που γίνεται σερίφης σε συνοριακή πόλη και πρέπει να σταματήσει τη διακίνηση ναρκωτικών από τη παράνομη διέλευση των συνόρων.

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...