Σεξουαλικό σκάνδαλο στη “διάσημη” LAPD

Σεξουαλικό σκάνδαλο στη
Σεξουαλικό σκάνδαλο συγκλονίζει την Αστυνομική Διεύθυνση του Λος Άντζελες, γνωστή σε όλο τον πλανήτη ως LAPD.
Δύο βετεράνοι αξιωματικοί της δίωξης ναρκωτικών της LAPD, ελέγχονται πειθαρχικά μετά από καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες υποχρέωναν γυναίκες να κάνουν έρωτα μαζί τους, απειλώντας τις ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τις οδηγούσαν στο κρατητήριο.

Πρόκειται για τους αξιωματικούς  Luis Valenzuela και James Nichols, οι οποίοι συμμετείχαν σε πρόγραμμα εθελουσίας συνταξιοδότησης. Σήμερα, βρίσκονται εκτός Σώματος.

Βάσει της έρευνας που βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε εξέλιξη, τα τέσσερα θύματα που προχώρησαν στις επώνυμες καταγγελίες, είτε είχαν συλληφθεί νωρίτερα, είτε αποτελούσαν πληροφοριοδότες του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες.

Ρεπορτάζ της Huffington Post αποκαλύπτει ότι οι δύο άνδρες οδηγούσαν τις γυναίκες σε περιοχές που είχαν από πριν ορίσει και την ώρα που ο ένας από τους δύο έκανε σεξ μαζί τους, ο δεύτερος βιντεοσκοπούσε τις πράξεις.

Οι Valenzuela και Nichols προέβαιναν σε αυτές τις πράξεις συστηματικά, χρησιμοποιώντας μάλιστα πολιτικό και όχι αστυνομικό αυτοκίνητο για να μην κινούν υποψίες.

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...