Σεξ, φαγητό και ύπνος: Το τρίπτυχο… ευτυχίας κάθε άντρα

Σεξ, φαγητό και ύπνος: Το τρίπτυχο... ευτυχίας κάθε άντρα
Όλοι έχουμε ακούσει τον αστικό μύθο ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε επτά δευτερόλεπτα, αλλά μιας νέα έρευνα έρχεται να δείξει το ακριβώς αντίθετο.
Στην πραγματικότητα, οι άνδρες σκέφτονται το σεξ περίπου 34,2 φορές την ημέρα – κάθε 28 λεπτά δηλαδή, αλλά ακόμα και έτσι ξεπερνούν τις γυναίκες που κάνουν πιο… άτακτες σκέψεις περίπου κάθε 51 λεπτά. Η πιο πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες κάνουν ερωτικές σκέψεις κατά μέσο όρο 18,6 φορές την ημέρα, που σημαίνει μία κάθε 51 λεπτά, παίρνοντας ως βάση ότι κοιμούνται και 8 ώρες τη νύχτα,

Ψυχολόγοι στο Ohio State University ζήτησαν από μαθητές ηλικίας 18 έως 25 ετών να κρατήσουν ημερολόγιο επί μια εβδομάδα των φορών που σκέφτονται το σεξ, το φαγητό και τον ύπνο μέσα στην ημέρα. Το μεγαλύτερο σκορ που καταγράφηκε από γυναίκα ήταν 140 πονηρές σκέψεις σε μια ημέρα – ή αλλιώς μία κάθε 7 λεπτά.

Κατά μέσο όρο, οι γυναίκες σκέφτονται το φαγητό 15,3 φορές την ημέρα (μία φορά κάθε 62 λεπτά) και τον ύπνο 13,4 φορές (μία κάθε 72). Οι άνδρες, αντίθετα, σκέφτονται το φαγητό 25,1 φορές την ημέρα (μία κάθε 38 λεπτά) και τον ύπνο (μία κάθε 33 λεπτά).

Τελικά, η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες είναι περισσότερο επικεντρωμένοι στις φυσικές ανθρώπινες ανάγκες τους από ότι οι γυναίκες – ακόμα και όταν πρόκειται για το σεξ! Ωστόσο, θα μπορούσε κανείς να πει ότι οι γυναίκες καταπιέζουν τις πιο πικάντικες σκέψεις τους λόγω της κοινωνικής πίεσης.

Η έρευνα, που εκπονήθηκε για λογαριασμό της Lovehoney, διαπίστωσε ότι το 59% των ανδρών σκέφτονται το σεξ αρκετές φορές μέσα στη μέρα, σε σύγκριση με το 45% των γυναικών.

Ο συνιδρυτής της Lovehoney, Neal Slateford, δήλωσε: «Τα αποτελέσματα δείχνουν τη σημασία του σεξ σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου. Είναι πολύ καλό ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ δύο φορές την ώρα και οι γυναίκες μια φορά κάθε 51 λεπτά. Προφανώς πρόκειται για μέσους όρους, οπότε αυτοί οι αριθμοί είναι υψηλότεροι για πολλούς και πολλές».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...