Όταν έγινε αντιληπτός προσπάθησε να τραπεί σε φυγή, όμως συνελήφθη αμέσως

Επανειλημμένα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κλοπές και ναρκωτικά ένας Έλληνας που διέπραξε δύο απόπειρες κλοπής στη Θήβα κι έτσι συνελήφθη αμέσως από αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας, του τμήματος Τάξης, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας Λιβαδειάς.

Ο δράστης έσπασε με ένα κομμάτι μαρμάρου τις εισόδους ενός καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. στις Ερυθρές Αττικής και ενός αρτοποιείου στο Καπαρέλλι Βοιωτίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αλλά δεν κατάφερε να κλέψει κάτι γιατί έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 11 εκατοστών, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο κινείτο και διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν στο εσωτερικό του και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για απόπειρες κλοπής κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

«Θεριακλής» αλλοδαπός έκλεψε καπνικά είδη

Μια επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά είχε διαρρήξει τα ξημερώματα της Κυριακής ένας… «θεριακλής» Δανός, ο οποίος είχε αρπάξει από το εσωτερικό της ηλεκτρονικά τσιγάρα και προϊόντα καπνού συνολικής αξίας 1.200 ευρώ. Ωστόσο, ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε την Δευτέρα από άνδρες του Τ.Α.Ε. Χανίων, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες, βρήκαν στην κατοχή του τα κλεμμένα είδη τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...