Σε γυναίκα ανήκει το δεύτερο πτώμα που βρέθηκε στη Λέσβο

Σε γυναίκα ανήκει το δεύτερο πτώμα που βρέθηκε στη Λέσβο

Σε γυναίκα ανήκει τελικά το δεύτερο πτώμα που εντοπίστηκε το μεσημέρι σε βραχώδη ακτή στην περιοχή Τσόνια της ανατολικής Λέσβου.  

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το πτώμα ανήκει σε άνδρα, ωστόσο το Λιμενικό Σώμα ανακοίνωσε ότι ανήκει σε γυναίκα και βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, κάτι που μάλλον προκάλεσε την αρχική σύγχυση.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.  

Νωρίτερα στην ίδια περιοχή, κάτοικοι είχαν εντοπίσει ακόμη μια σορό σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ακέφαλη σορός που ξεβράστηκε το πρωί στα Βατερά ανήκει σε ένα μικρό κορίτσι το οποίο αγνοείται από τις 13 Φεβρουαρίου.  

Συγκεκριμένα, οι αρχές ασφαλείας εικάζουν ότι πρόκειται για τη σορό του άτυχου προσφυγόπουλου που είχε χαθεί πριν λίγες ημέρες όταν ανετράπη η βάρκα με την οποία ερχόταν μαζί με άλλους 51 μετανάστες από την Τουρκία στην ακτή Τσόνια της Λέσβου.  

Σύμφωνα με το Lesvosnews.gr, η σορός εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.   Οι ανακοινώσεις του Λιμενικού Σώματος:   – Ανεύρεση σορού κοριτσιού αγνώστων λοιπών στοιχείων στα Βατερά ν.Λέσβου – Ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στην περιοχή Άκρα Κόρακα ν.Λέσβου – Διακομιδή ασθενούς Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός κοριτσιού, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην παραλία Βατερών ν. Λέσβου. Η ανωτέρω σορός, ηλικίας περίπου 4-6 ετών, ύψους περίπου 0,85m και κανονικής σωματικής διάπλασης, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και χωρίς κεφάλι ενώ έφερε τζιν παντελόνι σκισμένο με χάντρες χρώματος ανοιχτό μπλε και στο δεξί πόδι φορούσε μποτάκι χρώματος μαύρου-μωβ. Από το Λιμενικό Σταθμό Πλωμαρίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης ”Βοστάνειο”.   – Μία (01) σορός γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα σε βραχώδη περιοχή της ακτής ” Άγιος Θεόδωρος”, Ἀκρα Κόρακα ν.Λέσβου.

Η σορός, αγνώστου ηλικίας, κανονικής διάπλασης, ύψους περίπου 1,60μ, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, φορούσε παντελόνι τζιν χρώματος μπλε,πουλόβερ χρώματος λαδί, μπουφάν χρώματος χακί, μία κάλτσα χρώματος μπλε και γάντια χρώματος μαύρου. Από το Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης ”Βοστάνειο”. 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/356575-Se-gynaika-anekei-to-deytero-ptoma-poy-bretheke-ste-Lesbo ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...