Σε καλή ψυχολογική κατάσταση και συνεργάζεται πλήρως με το σωφρονιστικό προσωπικό η 35χρονη

Η 35χρονη υπέβαλε αίτημα για τους συγγενείς που θέλει να την επισκέπτονται στη φυλακή

Στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών βρίσκεται η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.
Την Τρίτη η 35χρονη είχε την πρώτη της τηλεφωνική επικοινωνία μέσα από τις φυλακές και πληροφορίες αναφέρουν ότι επέλεξε να μιλήσει με την αδελφή της. Η 35χρονη έχει υποβάλλει αίτημα για το ποιοι συγγενείς της θα την επισκέπτονται, το οποίο και εξετάζεται από τις αρμόδιες Αρχές.
Η 35χρονη δείχνει να βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και συνεργάζεται πλήρως με το σωφρονιστικό προσωπικό, τηρώντας τους κανονισμούς, ενώ δείχνει την πρόθεση να συνεργαστεί με τις Αρχές. Το αίτημά της να εργαστεί στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει μειωμένη ποινή.
Το θύμα της επίθεσης, η 34χρονη Ιωάννα, υποβλήθηκε στην πέμπτη κατά σειρά χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί τμήμα του δέρματος της κεφαλής της. “Το κορίτσι αντέχει και αυτό βοηθά εμάς τους γιατρούς της. Έχουμε, όμως, μπροστά μας πολύ δρόμο. Μας περιμένουν τουλάχιστον δύο σοβαρά χειρουργεία στο άμεσο μέλλον”, είπε η διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής του Θριάσιου Νοσοκομείου Μαρία Καλοφώνου.

Πηγή πληροφοριών: Espresso



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...