Σε μοναστήρι η Ελένη Μενεγάκη μετά το νέο συμβόλαιο!

Σε μοναστήρι η Ελένη Μενεγάκη μετά το νέο συμβόλαιο!
Τα κατάφερε και πάλι η « Βασίλισσα». Η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε για τρία χρόνια με τον Alpha και το συμβόλαιό της κουτσουρεύτηκε ελαφρώς! Η ίδια έχει κάθε λόγο να χαίρεται και να το γλεντά. Το μόνο που θέλει αυτές τις μέρες είναι να περνά ήρεμες οικογενειακές στιγμές με τα βλαστάρια της και να χαλαρώνει μέχρι να επιστρέψεις την Αθήνα για δουλειά!

Φυσικά η συμφωνία της με το κανάλι τη γέμισε μεγάλη χαρά γιατί -σύμφωνα με έγκυρες πηγές- ήταν η πρώτη φορά που η Ελένη δεν ήταν τόσο σίγουρη. Μέχρι και άγχος είχε για τα επαγγελματικά της, μας είπε άνθρωπος από την Άνδρο! Η ίδια ήρθε για λίγο στην πρωτεύουσα με αφορμή κάποια επαγγελματικά ραντεβού ενώ τη Παρασκευή ετοιμάζεται να βρεθεί σε…Μοναστήρι!

Η παρουσιάστρια θα επισκεφτεί το ερχόμενο Σάββατο τη Μονή Ιερά Μονή Παναχράντου – Αγίου Παντελεήμονος του Αγίου Παντελεήμονα που γιορτάζει ανήμερα στις 27 Ιουλίου.

Όπως σας αποκαλύψαμε είναι το εκκλησάκι στο οποίο αρραβωνιάστηκε πριν από ένα μήνα περίπου με τον Ματέο.

Η Ελένη πηγαίνει τακτικά ενώ την επόμενη βδομάδα θα επισκεφτεί το Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Άνδρο, που στεγάζεται στην Ιερά Μονή Τρομαρχίων και θα συνομιλήσει με τα παιδιά!

Όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι, νιώθει το νησί σαν τον τόπο της και θέλει να προσφέρει όσο μπορεί όχι μόνο οικονομικά αλλά και με πράξεις που θα δώσουν χαρά στα παιδιά και στους κατοίκους.

Ήδη οι παπαράτσι έχουν κατασκηνώσει στο νησί και γύρω από το Μοναστήρι ενώ η Ελένη για μια ακόμη φορά έχει λάβει τα μέτρα της! Δεν θέλει δημοσιότητα και είναι αποφασισμένη να πετύχει τον στόχο.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...